ΑρχικήinetΤο iOS υποστηρίζει πλέον το YouTube App HDR για τα iPhone XS...

Το iOS υποστηρίζει πλέον το YouTube App HDR για τα iPhone XS και XS Max

HDRΑυτή την εβδομάδα, η Google κυκλοφόρησε υποστήριξη για βίντεο HDR μέσω της εφαρμογής YouTube iOS, που παρέχει υποστήριξη για το νέα μοντέλα iPhone XS και iPhone XS Max. Αυτό επιτρέπει στους κατόχους τους να επωφεληθούν πλήρως από το περιεχόμενο HDR που είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία YouTube.

Πριν την κυκλοφορία της νέας υποστήριξης HDR από το YouTube, η υποστήριξη της τεχνικής αυτής, περιοριζόταν στις συσκευές iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Αλλά τώρα οι ιδιοκτήτες των καινούριων smartphone iPhone XS και iPhone XS Max μπορούν επίσης να απολαύσουν περιεχόμενο HDR από την εφαρμογή U2 iOS.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε για το iOS είναι ότι παρόλο που έχετε την επιλογή να δείτε περιεχόμενο HDR, η εφαρμογή εξακολουθεί να περιορίζει το περιεχόμενο προβολής του YouTube και έχει ανάλυση 1080p στην καλύτερη περίπτωση. Σε σύγκριση με τους χρήστες Android, που απολαμβάνουν το πρότυπο των 1440p εδώ και αρκετό καιρό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και λήψη της εφαρμογής YouTube μεταβείτε στο επίσημο κατάστημα Apple App Store ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο.

“Κάντε πιο εύκολη την παρακολούθηση των αγαπημένων σας βίντεο με την εφαρμογή YouTube. Εξερευνήστε ολοκαίνουργιο περιεχόμενο, μουσική, νέα και πολλά άλλα με την επίσημη εφαρμογή YouTube για iPhone και iPad. Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα με την επίσημη εφαρμογή YouTube. Εγγραφείτε στα κανάλια με το αγαπημένο σας περιεχόμενο, μοιραστείτε τα με φίλους ή ανεβάστε τα δικά σας βίντεο για να τα δουν όλοι “.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS