ΑρχικήinetΌσα πρέπει να ξέρετε για το Surface Laptop 2 της Microsoft

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Surface Laptop 2 της Microsoft

H Microsoft παρουσίασε πρόσφατα το Surface Laptop δεύτερης γενιάς και, όπως συνέβη με το Surface Pro 6, την προσοχή μας τραβάει το hardware της συσκευής.

Με άλλα λόγια, δεν θα βρείτε ουσιαστικές αλλαγές στο σχεδιασμό και την εμφάνιση αλλά σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει το ισχυρό υλικό που πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση.

Το Surface Laptop 2 θα διατίθεται και σε μια μαύρη έκδοση, πέρα από τα υπάρχοντα χρώματα Platinum, Burgundy και Blue Cobalt.

Πληροφοριακά, η μαύρη εναλλακτική έκδοση την οποία συναντάμε και στο Surface Pro 6, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Surface RT που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012, αλλά η Microsoft σε μεταγενέστερα μοντέλα Surface την αντικατέστησε με το ασημένιο χρώμα.

Surface Laptop

Το Surface Laptop 2 μπορείτε να το αποκτήσετε με επεξεργαστές Intel Core 8th Gen με i5 ή i7. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με κάρτα Intel UHD Graphics 620.

Ο νέος φορητός υπολογιστής της Microsoft κυκλοφορεί με μνήμη RAM 8GB ή 16GB και η αποθήκευση φτάνει μέχρι και 1TB.

Το Surface Laptop 2, δυστυχώς, δεν συνοδεύεται από USB-C και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας είναι ίδιες με αυτές του παλαιότερου μοντέλου, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μία θύρα USB 3.0, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, το Mini DisplayPort και μία θύρα Surface Connect.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το νέο μοντέλο της Microsoft τροφοδοτείται από τα Windows 10 Home σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που έτρεχε τα Windows 10 S.

Το μοντέλο με Intel Core i5 σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης θα πωλείται για 999 δολάρια ενώ το μοντέλο με Intel Core i7 σε συνδυασμό με 16GB RAM και 1TB χώρο αποθήκευσης για 2,699 δολάρια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS