ΑρχικήinetΟι χρήστες Windows Phone δεν μπορούν πια να κατεβάσουν Apps

Οι χρήστες Windows Phone δεν μπορούν πια να κατεβάσουν Apps

Τα Windows Phone και τα Windows 10 Mobile δεν είναι αναγκαστικά οι καλύτερες πλατφόρμες για κινητά που χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες έχουν μεταφερθεί σε Android και iOS.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν Windows Phone 8.1 δεν μπορούν πλέον να κάνουν λήψη νέων εκδόσεων εφαρμογών από το Microsoft Store, καθώς ένα σφάλμα μαστίζει ενημερώσεις, σύμφωνα με έναν προγραμματιστή.

Ο @poppyto, ο οποίος είναι ο κατασκευαστής της εφαρμογής Tubecast για τηλέφωνα με Windows, ισχυρίζεται ότι το Microsoft Store αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και μέχρι τώρα η εταιρεία δεν έχει δείξει ότι προσπαθεί τουλάχιστον να το διορθώσει.

“Φαίνεται ότι το WP8.1 Store είναι νεκρό, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη νέων εκδόσεων εφαρμογών εδώ και 3 εβδομάδες και το @MicrosoftStore δεν θέλει ή δεν μπορεί να διορθώσει. Σκέφτηκα ότι ήταν τον Ιούλιο του 2019, χρήστες Good Bye WP8.1; “είπε σε ένα tweet που δημοσιεύθηκε νωρίτερα σήμερα.

Παρόλο που είναι απίθανο η Microsoft να σκοτώσει τους χρήστες του Microsoft Store για Windows Phone 8.1 χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε μια προθεσμία ως προς το πότε προβλέπεται να συμβεί αυτό.

Την 1η Ιουλίου 2019, η εταιρεία θα εγκαταλείψει επίσημα το κατάστημα εφαρμογών για συσκευές Windοws Phone 8.x, οπότε πέρα από αυτή την ημερομηνία, οι ενημερώσεις θα σταματούσαν πράγματι να προσφέρονται στα τηλέφωνα.

“1 Ιουλίου 2019 – Η Microsoft θα σταματήσει να φέρνει ενημερώσεις εφαρμογών σε Windοws Phone 8.x ή παλαιότερες συσκευές.

Θα εξακολουθήσετε να μπορείτε να δημοσιεύετε ενημερώσεις σε όλες τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων αυτών με πακέτα Windοws Phone 8.x ή παλαιότερα). Ωστόσο, αυτές οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο για συσκευές Windοws 10”, δήλωσε πρόσφατα η Microsoft, σύμφωνα με το MSPU.

Παραμένει να δούμε αν αυτό είναι ένα σφάλμα ή όχι, αλλά δεδομένου ότι ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Microsoft Store έχει ήδη απαντήσει στο tweet, υπάρχει πιθανότητα να είναι μόνο ένα πρόβλημα που θα επιλυθεί σύντομα.

Windows

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS