RFID κάρτες: 12 τρόποι για να αποφύγετε το remote hack από κλέφτες!
infosec

RFID κάρτες: 12 τρόποι για να αποφύγετε το remote hack από κλέφτες!

Οι RFID κάρτες χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες για τη μετάδοση δεδομένων. Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις κάρτες για να πληρώσουν...
Read More
infosec

Η Apple προειδοποιεί πως τα iPhones έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα

Η Apple προειδοποιεί πως η λειτουργία των iPhones θα αλλάξει με τα νέα updates που πλησιάζουν. Όσο η εταιρεία αγωνίζεται...
Read More
infosec

Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών

Μία νέα παραβίαση δεδομένων στο Facebook, προέκυψε από ένα σφάλμα στο Photo API, το οποίο επέτρεψε σε προγραμματιστές εφαρμογών να...
Read More
infosec

Chromebook: Η εφαρμογή Family Link προστατεύει τα παιδία σας στο διαδίκτυο

Η Google εισήγαγε επιπλέον δυνατότητες ελέγχου στους φορητούς υπολογιστές Chromebook, στους οποίους οι γονείς θα μπορούν πλέον να ορίζουν χρονικά...
Read More
infosec

Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge

Το Chromium code base ανοιχτού κώδικα της Google κερδίζει σταθερά έδαφος. Μετά την απόφαση της Microsoft να το χρησιμοποιήσει για...
Read More
Latest Posts

Γιατί οι Windows 10 χρήστες αντιπαθούν τον Microsoft Edge;

Όλοι ξέρουμε ότι ο Microsoft Edge είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η αγαπημένη επιλογή των χρηστών.

Παρατηρείται ότι αν και τα Windows 10 πλησιάζουν σιγά σιγά την κορυφή, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον Microsoft Edge ο οποίος βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω.

Συγκεκριμένα, ο Google Chrome είναι η κορυφαία επιλογή με περισσότερο από το 60% στην αγορά υπολογιστών, ενώ δεύτερος έρχεται ο Mozilla Firefox με λιγότερο από 10%. Παρά το γεγονός ότι δεν λαμβάνει πλέον νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, ο Internet Explorer εξακολουθεί να είναι εκπληκτικά δημοφιλής, ενώ ο Edge είναι πολύ πίσω με περίπου 4%.

Η Microsoft έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για να ενισχύσει την υιοθέτηση του Microsoft Edge, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε και η εφαρμογή εξακολουθεί να παραμένει πίσω από τους αντιπάλους της.

Microsoft Edge

Ο τρόπος που η Microsoft προσπαθεί να προωθήσει τον Edge είναι σίγουρα μέρος του προβλήματος. Ανεξάρτητα από το αν αναφερόμαστε στις διαφημίσεις στην επιφάνεια εργασίας, τα αναδυόμενα παράθυρα ή τα περιστασιακά μηνύματα εδώ και εκεί, η επιθετική στρατηγική της Microsoft έχει αποτύχει κάνοντας τους χρήστες να μεταβαίνουν σε εναλλακτικές επιλογές.

Επίσης, τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Microsoft Edge δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την κατάσταση. Ο Edge λαμβάνει ενημερώσεις μόνο ως μέρος των νέων updates των Windows 10, και αυτό συμβαίνει δύο φορές το χρόνο. Εν τω μεταξύ, ο Google Chrome και ο Mozilla Firefox ενημερώνονται πολύ πιο συχνά.

Είναι περιττό να πούμε ότι η συνολική σταθερότητα της εφαρμογής είναι ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να λυθεί. Μια αναζήτηση στο Feedback Hub, μπορεί να σου δείξει ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες χρήστες που διαμαρτύρονται για την αργή ταχύτητα του browser, ότι κολλάει ή ότι παγώνει συχνά και περιστασιακά κρασάρει τελείως.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά τα ζητήματα έχουν ήδη διορθωθεί ή τουλάχιστον έχουν βελτιωθεί και η Microsoft υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία στις προσεχείς ενημερώσεις. Ελπίζουμε λοιπόν η εταιρεία να κρατήσει τον λόγο της!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *