ΑρχικήinetΗ Microsoft λανσάρει επίσημα το Office 2019 για Windows και Mac

Η Microsoft λανσάρει επίσημα το Office 2019 για Windows και Mac

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα της σουίτας παραγωγικότητας του Office 2019 τόσο για Windows όσο και για Mac.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έκανε η Microsoft στο Office 365 ProPlus τα τελευταία τρία χρόνια και παρά το γεγονός ότι το Office 2019 έρχεται με όλες τις ενημερώσεις, η εταιρεία εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους πελάτες να στραφούν στην συνδρομητική υπηρεσία.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι το Office 2019 επισημαίνεται ως μοναδική έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προστεθούν νέες ενημερώσεις λειτουργιών. Η τρέχουσα σύνθεση χαρακτηριστικών είναι αυτή με την οποία θα παραμείνετε μέχρι την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Οffice 365 έχει μεγαλύτερη λογική.

Η Microsoft συνεχώς προβάλλει ενημερώσεις για το Οffice 365 και να προστίθενται τακτικά νέες λειτουργίες, έτσι ώστε οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τέτοιες βελτιώσεις πρέπει να μεταβούν στην προσφορά βάσει συνδρομής.

Το Office 2019 είναι διαθέσιμο σήμερα για πελάτες με άδεια χρήσης, ενώ όλοι οι πελάτες, οι καταναλωτές και οι εμπορικοί συνεργάτες θα το αποκτήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

“Το Οffice 2019 είναι μια πολύτιμη ενημέρωση για πελάτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το cloud. Και κάθε φορά που κυκλοφορούμε μια νέα εσωτερική έκδοση του Οffice, οι πελάτες μας ρωτούν αν αυτή θα είναι η τελευταία μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε ενημερώσεις και στο μέλλον”, εξηγεί η εταιρεία.

“Ενώ το cloud προσφέρει πραγματικά οφέλη στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο στην υιοθέτηση των υπηρεσιών cloud. Βλέπουμε την εσωτερική έκδοση του Οffice ως σημαντικό μέρος της δέσμευσης μας να προσφέρουμε στους πελάτες την ευελιξία που χρειάζονται για να προχωρήσουν στο σύννεφο με τον δικό τους ρυθμό ».

Παρά το Office 2019 που έρχεται με υποστήριξη για Mac, τα Project 2019, Vision 2019, Access 2019 και Publisher 2019 διατίθενται αποκλειστικά στα Windows.

Office

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS