Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft λανσάρει επίσημα το Office 2019 για Windows και Mac

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα της σουίτας παραγωγικότητας του Office 2019 τόσο για Windows όσο και για Mac.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έκανε η Microsoft στο Office 365 ProPlus τα τελευταία τρία χρόνια και παρά το γεγονός ότι το Office 2019 έρχεται με όλες τις ενημερώσεις, η εταιρεία εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους πελάτες να στραφούν στην συνδρομητική υπηρεσία.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι το Office 2019 επισημαίνεται ως μοναδική έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προστεθούν νέες ενημερώσεις λειτουργιών. Η τρέχουσα σύνθεση χαρακτηριστικών είναι αυτή με την οποία θα παραμείνετε μέχρι την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Οffice 365 έχει μεγαλύτερη λογική.

Η Microsoft συνεχώς προβάλλει ενημερώσεις για το Οffice 365 και να προστίθενται τακτικά νέες λειτουργίες, έτσι ώστε οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τέτοιες βελτιώσεις πρέπει να μεταβούν στην προσφορά βάσει συνδρομής.

Το Office 2019 είναι διαθέσιμο σήμερα για πελάτες με άδεια χρήσης, ενώ όλοι οι πελάτες, οι καταναλωτές και οι εμπορικοί συνεργάτες θα το αποκτήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

“Το Οffice 2019 είναι μια πολύτιμη ενημέρωση για πελάτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το cloud. Και κάθε φορά που κυκλοφορούμε μια νέα εσωτερική έκδοση του Οffice, οι πελάτες μας ρωτούν αν αυτή θα είναι η τελευταία μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε ενημερώσεις και στο μέλλον”, εξηγεί η εταιρεία.

«Ενώ το cloud προσφέρει πραγματικά οφέλη στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο στην υιοθέτηση των υπηρεσιών cloud. Βλέπουμε την εσωτερική έκδοση του Οffice ως σημαντικό μέρος της δέσμευσης μας να προσφέρουμε στους πελάτες την ευελιξία που χρειάζονται για να προχωρήσουν στο σύννεφο με τον δικό τους ρυθμό ».

Παρά το Office 2019 που έρχεται με υποστήριξη για Mac, τα Project 2019, Vision 2019, Access 2019 και Publisher 2019 διατίθενται αποκλειστικά στα Windows.

Office

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *