ΑρχικήinetGalaxy Note 9: Πως να απαλλαγείτε από την ψηφιακή βοηθό Bixby

Galaxy Note 9: Πως να απαλλαγείτε από την ψηφιακή βοηθό Bixby

Αν είσαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy Note 9, τότε γνωρίζεις πόσο εύκολο είναι να ενεργοποιήσεις την ψηφιακή βοηθό Bixby.

Η συσκευή διαθέτει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κουμπί οπότε πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να το πατήσει τυχαία δημιουργώντας εκνευρισμό στον χρήστη. Αν λοιπόν δεν απενεργοποιηθεί δεν θα μπορείτε να αποφύγετε αυτόν τον εκνευρισμό με τίποτα.

Και ενώ η Samsung θα μπορούσε να δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του κουμπιού ή τουλάχιστον να μπορείτε να το ρυθμίζετε να εκτελεί κάποια διαφορετική -πιο χρήσιμη- λειτουργία , η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ενεργοποιηθεί τυχαία η Βixby.

Η εταιρεία αποφάσισε όμως να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Ουσιαστικά, πλέον θα χρειάζεται διπλό πάτημα του κουμπιού για να ενεργοποιηθεί η Βixby. Η δυνατότητα αυτή δεν είναι ενεργοποιημένη by default οπότε θα χρειαστεί να την θέσετε μόνοι σας σε λειτουργία.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τη Βixby και έπειτα πατήστε στο σύμβολο τριών σημείων στην επάνω δεξιά γωνία. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, αναζητήστε μια επιλογή που ονομάζεται πλήκτρο Βixby. Ανοίξτε αυτήν την ενότητα και θα πρέπει να βρείτε μια νέα ρύθμιση που ονομάζεται “Πατήστε δύο φορές. Απλά επιλέξτε το και είστε έτοιμοι!

Bixby

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS