ΑρχικήinetΈνα Windows 10 τηλέφωνο επιστρέφει στην παραγωγή

Ένα Windows 10 τηλέφωνο επιστρέφει στην παραγωγή

Το αν τα Windows 10 Mobile είναι ένα νεκρό λειτουργικό σύστημα ή όχι δεν αποτελεί πλέον συζήτηση, καθώς η ίδια η Microsoft έχει συστήσει στους χρήστες να μεταφερθούν σε Android ή iOS εάν χρειάζονται εφαρμογές και υποστήριξη συσκευών.

Και ενώ η ίδια η εταιρεία έχει εγκαταλείψει την πλατφόρμα και κυκλοφορεί μόνο ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το τέλος της υποστήριξης που έχει δρομολογηθεί για τα  μέσα του 2019, υπάρχει κάτι που δεν περιμένατε να γίνει.

Η Wileyfox, ένας από τους κατασκευαστές που ήταν πραγματικά αρκετά αφοσιωμένος στον κόσμο των Windows τηλεφώνων, αποφάσισε να επανεκκινήσει την παραγωγή μιας δημοφιλούς συσκευής.

windows

Παραδόξως, το Wileyfox Pro κατασκευάζεται και πάλι, και η μητρική εταιρεία λέει ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα από τα σχόλια που έλαβε. Νωρίτερα αυτό το έτος, η Wileyfox ανέφερε ότι ήθελε να εγκαταλείψει αυτό το μοντέλο, υποδεικνύοντας ότι τα stocks δεν θα ανανεώνονται με περισσότερες μονάδες μετά την πώληση του υπάρχοντος αποθέματος.

Αλλά σε μια νέα δήλωση για την WL, ο διευθυντής PR της Wileyfox, Thomas Reed, λέει ότι οι πελάτες μπορούν να ξανά αγοράσουν τη συσκευή. Επιπλέον, ο Reed ανακοίνωσε μια πολύ μειωμένη τιμή της τάξεως των 79,99 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το μοντέλο αρχικά κόστιζε 200 λίρες, οπότε η πτώση της τιμής είναι μεγάλη.

Ενώ ένα Windows τηλέφωνο που επιστρέφει στην παραγωγή είναι σίγουρα καλή είδηση για τους χρήστες που αγαπούν αυτήν την πλατφόρμα, το φύλλο spec δεν δείχνει κάτι το οποίο να μας ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Το Wileyfox Pro τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 210 που συνδυάζεται με μνήμη RAM 2GB και προσφέρει χώρο αποθήκευσης 16GB. Υπάρχει μια κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος και μια μπροστινή των 2 megapixel, καθώς και ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων,  Gorilla Glass 3 για την προστασία της οθόνης 5 ιντσών και υποστήριξη 4G.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσα άτομα θα αγοράσουν αυτό το κινητό τηλέφωνο των Windows 10, αλλά δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της πλατφόρμας που την τροφοδοτεί δεν περιμένουμε και πολλά.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS