ΑρχικήinetΤο Single Core Score του Qualcomm Snapdragon 855 ανέρχεται σε 3.600 μονάδες

Το Single Core Score του Qualcomm Snapdragon 855 ανέρχεται σε 3.600 μονάδες

SnapdragonΜε το τσιπ A12 της Apple που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, δεν θα υπήρχε καλύτερη στιγμή για να λάβουμε μια προεπισκόπηση του Snapdragon 855 της Qualcomm, του επερχόμενου flagship SoC της εταιρείας και των χαρακτηριστικών που προσφέρει στους χρήστες Android.

Σύμφωνα με μια έκθεση της GSMarena, ένα Qualcomm SoC που ονομάστηκε “msmnile”, εντοπίστηκε στην πύλη Geekbench. Με πιθανότητες ότι πρόκειται για το Qualcomm Snapdragon 855, το ενιαίο βασικό αποτέλεσμα που έχει αποκτηθεί από το SoC είναι 3.697. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η βαθμολογία του σημερινού Single Core flagship Snapdragon 845 κυμαίνεται από 2.300 έως 2.400. Το multi-core score του υποτιθέμενου 855 SoC αποδείχθηκε 10.649 μονάδες.

Αυτές οι βαθμολογίες δείχνουν μια τεράστια βελτίωση από το Snapdragon 845 ειδικά σε ότι αφορά το single core. Η καταχώρηση στην πύλη Geekbench αποκάλυψε επίσης ότι το νέο chipset θα διαθέτει επεξεργαστή octa-core με clock speed 1,78 GHz.

Εάν αυτές οι βαθμολογίες είναι αληθινές, είναι προφανές ότι ακόμη και το Snapdragon 855 δεν θα είναι σε θέση να συναγωνιστεί με το τσιπ A11 της Apple το οποίο έχει σκορ περίπου 4.300.

Ορισμένοι ειδικοί επίσης δηλώνουν ότι το Qualcomm Soc με την κωδική ονομασία “msmnile” δεν είναι το επερχόμενο 855 αλλά ένας επεξεργαστής προοριζόμενος για συσκευές Windows. Φημολογείται εδώ και καιρό ότι η Microsoft και η Qualcomm συνεργάζονται για τα Windows on ARM.

Η υπόθεση γύρω από αυτές τις βαθμολογίες του Geekbench θα ξεκαθαριστεί μόλις η Qualcomm θα ξεκινήσει επίσημα το Snapdragon 855.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS