Παρασκευή, 10 Απριλίου, 06:09
Αρχική inet iPhone νέας γενιάς: Χαμηλή ζήτηση στις προπαραγγελίες

iPhone νέας γενιάς: Χαμηλή ζήτηση στις προπαραγγελίες

Η Apple ξεκίνησε να λαμβάνει τις προπαραγγελίες για τα iPhone νέας γενιάς, αλλά όπως αναφέρθηκε εκείνη την ημέρα, η ζήτηση αυτών των συσκευών είναι χαμηλότερη από ότι αναμενόταν.

Αυτό θα λέγαμε ότι εντελώς απροσδόκητο για μια νέα γενιά  iPhone και τώρα ο κορυφαίος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, αναγνωρίζει ότι οι προ-παραγγελίες δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ο Kuo αποκάλυψε ότι το iPhone XS Max και το iPhone XR είναι πιθανό να καταγράψουν τις υψηλότερες πωλήσεις, υπογραμμίζοντας ότι το 5.8 ιντσών iPhone XS είναι αυτό που καταγράφει την ασθενέστερη ζήτηση.

iPhone

Το iPhone XR, το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς, θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Οκτώβρη και αναμένεται να είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις iPhοne του 2018. Ο  Kuo αναφέρει ότι αναμένεται να αντιπροσωπεύει έως και το 60% όλων των νέων πωλήσεων iPhοne, εκτιμώντας ότι οι συνολικές αποστολές θα μπορούσαν να φθάσουν τα 80 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του έτους, παρουσιάζοντας μια μικρή βελτίωση από το προηγούμενο έτος.

Η τιμή του iPhοne XR ξεκινά από τα $ 749, αλλά η συσκευή έρχεται με μονή κάμερα, δεν διαθέτει λειτουργία 3D Touch και είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD, ενώ τα ακριβότερα μοντέλα διαθέτουν OLED.

- Advertisement -

Και ενώ τα νέα iPhοne εμφανίζουν σχετικά χαμηλότερες προσδοκίες στις κορυφαίες αγορές, δεν θα λέγαμε το ίδιο πράγμα για την Κίνα, όπου η ζήτηση εξακολουθεί να είναι δυναμική. Η χρυσή έκδοση και η λειτουργία διπλής SIM είναι οι κορυφαίες σε αναζήτηση σε πωλήσεις και ο αναλυτής αναφέρει ότι περίπου το 30% των πελατών αναμένεται να επιλέξει την έκδοση Max.

Το Apple Watch Series 4 έχει τρομακτική επιτυχία, κυρίως χάρη στην υποστήριξη ECG και οι αποστολές ολόκληρης της σειράς θα φτάσουν τα 18 εκατομμύρια φέτος. Ωστόσο, ο αναλυτής υπογραμμίζει ότι αναμένονται μεγαλύτερες πωλήσεις, εάν η Apple καταφέρει να εγκρίνει την υποστήριξη ECG και σε άλλες μεγαλύτερες αγορές, εκτός από τις ΗΠΑ.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...