ΑρχικήinetiPhone νέας γενιάς: Χαμηλή ζήτηση στις προπαραγγελίες

iPhone νέας γενιάς: Χαμηλή ζήτηση στις προπαραγγελίες

Η Apple ξεκίνησε να λαμβάνει τις προπαραγγελίες για τα iPhone νέας γενιάς, αλλά όπως αναφέρθηκε εκείνη την ημέρα, η ζήτηση αυτών των συσκευών είναι χαμηλότερη από ότι αναμενόταν.

Αυτό θα λέγαμε ότι εντελώς απροσδόκητο για μια νέα γενιά  iPhone και τώρα ο κορυφαίος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, αναγνωρίζει ότι οι προ-παραγγελίες δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ο Kuo αποκάλυψε ότι το iPhone XS Max και το iPhone XR είναι πιθανό να καταγράψουν τις υψηλότερες πωλήσεις, υπογραμμίζοντας ότι το 5.8 ιντσών iPhone XS είναι αυτό που καταγράφει την ασθενέστερη ζήτηση.

iPhone

Το iPhone XR, το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς, θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Οκτώβρη και αναμένεται να είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις iPhοne του 2018. Ο  Kuo αναφέρει ότι αναμένεται να αντιπροσωπεύει έως και το 60% όλων των νέων πωλήσεων iPhοne, εκτιμώντας ότι οι συνολικές αποστολές θα μπορούσαν να φθάσουν τα 80 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του έτους, παρουσιάζοντας μια μικρή βελτίωση από το προηγούμενο έτος.

Η τιμή του iPhοne XR ξεκινά από τα $ 749, αλλά η συσκευή έρχεται με μονή κάμερα, δεν διαθέτει λειτουργία 3D Touch και είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD, ενώ τα ακριβότερα μοντέλα διαθέτουν OLED.

Και ενώ τα νέα iPhοne εμφανίζουν σχετικά χαμηλότερες προσδοκίες στις κορυφαίες αγορές, δεν θα λέγαμε το ίδιο πράγμα για την Κίνα, όπου η ζήτηση εξακολουθεί να είναι δυναμική. Η χρυσή έκδοση και η λειτουργία διπλής SIM είναι οι κορυφαίες σε αναζήτηση σε πωλήσεις και ο αναλυτής αναφέρει ότι περίπου το 30% των πελατών αναμένεται να επιλέξει την έκδοση Max.

Το Apple Watch Series 4 έχει τρομακτική επιτυχία, κυρίως χάρη στην υποστήριξη ECG και οι αποστολές ολόκληρης της σειράς θα φτάσουν τα 18 εκατομμύρια φέτος. Ωστόσο, ο αναλυτής υπογραμμίζει ότι αναμένονται μεγαλύτερες πωλήσεις, εάν η Apple καταφέρει να εγκρίνει την υποστήριξη ECG και σε άλλες μεγαλύτερες αγορές, εκτός από τις ΗΠΑ.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS