ΑρχικήinetΤο LibreOffice 6.1.1 επιλύει πάνω από 120 σφάλματα

Το LibreOffice 6.1.1 επιλύει πάνω από 120 σφάλματα

Το Document Foundation ανακοίνωσε πρόσφατα τη γενική διαθεσιμότητα του LibreOffice 6.1.1 open-source office suite  για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, όπως το Linux, τα MacOS και τα Windows.

Το LibreΟffice 6.1.1 προσθέτει περισσότερες από 120 διορθώσεις σφαλμάτων.

«Το LibreΟffice 6.1.1 απευθύνεται σε λάτρεις της τεχνολογίας», δήλωσε εκπρόσωπος του The Document Foundation. «Για οποιαδήποτε ανάπτυξη επιχειρησιακής κλάσης, το TDF διατηρεί το πιο ώριμο LibreΟffice 6.0.6, το οποίο θα πρέπει να προέρχεται από μια εταιρεία που παρέχει μια μακροπρόθεσμη έκδοση υποστηριζόμενη από τη σουίτα.», συνέχισε.

LibreOffice

Ενώ το The Document Foundation εξακολουθεί να συστήνει τη νέα σουίτα γραφείου LibreΟffice 6.1 τόσο σε ανεπτυγμένους χρήστες όσο και σε απλούς καταναλωτές, τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση και να την εγκαταστήσετε στον προσωπικό σας υπολογιστή. Το LibreΟffice 6.1.1 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη για λειτουργικά συστήματα GNU / Linux, macOS και Windows απευθείας από το software portal.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τον πιο πρόσφατο πηγαίο κώδικα του LibreΟffice Online, μπορείτε μέσω των εικόνων του Docker στη διεύθυνση https://hub.docker.com/r/libreoffice/online/

Στο τέλος του μήνα θα έχουμε τη δεύτερη έκδοση, το LibreΟffice 6.1.2, η οποία θα φέρει ακόμα περισσότερες διορθώσεις σφαλμάτων σε όλα τα στοιχεία της σουίτας γραφείου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS