15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η έκδοση 392.00 του Quadro graphics driver είναι διαθέσιμη για download

Η NVIDIA κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Quadro graphics driver, την 392.00, που εξασφαλίζει ότι οι μορφές pixel OpenGL 30 bit υποστηρίζονται σε λειτουργία HDR ενώ προσθέτει μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης σε σχέση με προηγούμενες κυκλοφορίες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η νέα έκδοση ενδέχεται να προκαλέσει δυσλειτουργίες στην οθόνη όταν είναι συνδεδεμένη σε μια δεύτερη GP, να κρασάρει όταν ενεργοποιείται παράλληλα το WARP με τα Mosaic και Quadro Sync και πιθανότατα να κολλάει στην Assimilate Scratch εφαρμογή.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, η έκδοση 392.00 είναι κατάλληλη τόσο για desktop όσο και για φορητούς υπολογιστές που τροφοδοτούνται από μια από τις πλατφόρμες των Windows 7, 8, 8.1 ή 10 της Microsoft, είτε από αρχιτεκτονικές 32 ή 64 bit.

Quadro

Επιπλέον, η NVIDIA διαθέτει ξεχωριστά πακέτα που στοχεύουν σε λειτουργικά συστήματα Windows Server 2008, Server 2012 και Server 2016. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το υλικό σας υποστηρίζεται σε αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Επομένως, αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε αυτό το πακέτο, αποθηκεύστε το στη συσκευή σας, εκτελέστε το, περιμένετε καθώς ο οδηγός εξάγει όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται για μια πλήρη αναβάθμιση.

Τέλος, μην ξεχάσετε μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης να επανεκκινήσετε την συσκευή σας ώστε να επιτραπεί η σωστή εφαρμογή όλων των αλλαγών. Αν δεν ζητηθεί αυτόματα η επανεκκίνηση του συστήματος φροντίστε να την πραγματοποιήσετε μόνοι σας για να μην προκύψουν τυχόν δυσλειτουργίες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *