ΑρχικήinetΗ έκδοση 392.00 του Quadro graphics driver είναι διαθέσιμη για download

Η έκδοση 392.00 του Quadro graphics driver είναι διαθέσιμη για download

Η NVIDIA κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Quadro graphics driver, την 392.00, που εξασφαλίζει ότι οι μορφές pixel OpenGL 30 bit υποστηρίζονται σε λειτουργία HDR ενώ προσθέτει μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης σε σχέση με προηγούμενες κυκλοφορίες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η νέα έκδοση ενδέχεται να προκαλέσει δυσλειτουργίες στην οθόνη όταν είναι συνδεδεμένη σε μια δεύτερη GP, να κρασάρει όταν ενεργοποιείται παράλληλα το WARP με τα Mosaic και Quadro Sync και πιθανότατα να κολλάει στην Assimilate Scratch εφαρμογή.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, η έκδοση 392.00 είναι κατάλληλη τόσο για desktop όσο και για φορητούς υπολογιστές που τροφοδοτούνται από μια από τις πλατφόρμες των Windows 7, 8, 8.1 ή 10 της Microsoft, είτε από αρχιτεκτονικές 32 ή 64 bit.

Quadro

Επιπλέον, η NVIDIA διαθέτει ξεχωριστά πακέτα που στοχεύουν σε λειτουργικά συστήματα Windows Server 2008, Server 2012 και Server 2016. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το υλικό σας υποστηρίζεται σε αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Επομένως, αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε αυτό το πακέτο, αποθηκεύστε το στη συσκευή σας, εκτελέστε το, περιμένετε καθώς ο οδηγός εξάγει όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται για μια πλήρη αναβάθμιση.

Τέλος, μην ξεχάσετε μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης να επανεκκινήσετε την συσκευή σας ώστε να επιτραπεί η σωστή εφαρμογή όλων των αλλαγών. Αν δεν ζητηθεί αυτόματα η επανεκκίνηση του συστήματος φροντίστε να την πραγματοποιήσετε μόνοι σας για να μην προκύψουν τυχόν δυσλειτουργίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS