ΑρχικήReviewsΗ Nvidia κυκλοφορεί τη σειρά GeForce RTX 2000 με καλύτερες επιδόσεις

Η Nvidia κυκλοφορεί τη σειρά GeForce RTX 2000 με καλύτερες επιδόσεις

NvidiaΤην περασμένη εβδομάδα η Nvidia παρουσίασε την επαγγελματική σειρά Quadro RTX στο SIGGRAPH 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία έχει αποκαλύψει τώρα και τις τελευταίες κάρτες γραφικών που απευθύνονται στους καταναλωτές, τη νέα σειρά GeForce RTX 2000 στην Gamescom στη Γερμανία.

Ακριβώς όπως η σειρά Quadro, το RTX 2080 βασίζεται επίσης στην πρόσφατα παρουσιαζόμενη αρχιτεκτονική του Turing της Nvidia. Η εταιρεία αποκάλυψε τα RTX 2070, RTX 2080 και RTX 2080 Ti υποσχόμενα μέχρι και 6 φορές καλύτερη απόδοση από τους προκατόχους της.

Αυτές οι κάρτες γραφικών υποστηρίζουν ανίχνευση ακτίνων σε πραγματικό χρόνο για να διευκολύνουν πιο ρεαλιστικά εφέ φωτισμού και αντανακλάσεις που θα κάνουν τα παιχνίδια να μοιάζουν πολύ περισσότερο με ταινίες.

Με τους εξειδικευμένους πυρήνες Tensor, RT και ένα πολύ συσσωρευμένο σύνολο τρανζίστορ στη νέα αρχιτεκτονική Turing, αυτές οι μονάδες GPU θα είναι μια απόλαυση για ολόκληρη την κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών.

Οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 2000 αναμένεται να φτάσουν στα Asus, EVGA, Gigabyte, MSI, PNY και Zotac. Οι κάρτες RTX 2080 και RTX 2080 Ti είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία τώρα, αλλά η αποστολή τους δεν θα ξεκινήσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Nvidia προσφέρει επίσης Founders Editions και για τις τρεις κάρτες γραφικών. Η Founders Edition για το GeForce RTX 2070 θα κοστίζει $ 599, ενώ το RTX 2080 θα κοστίζει $ 799 και το RTX 2080 Ti $ 1,199.

Εν τω μεταξύ, η Intel κυκλοφόρησε επίσης ένα video teaser για την πρώτη της Discrete GPU που αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2020.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS