ΑρχικήinetΕπιχειρήσεις: Το Android χάνει από το iPhone

Επιχειρήσεις: Το Android χάνει από το iPhone

Ενώ το Android είναι η κορυφαία επιλογή από την άποψη του κινητού λειτουργικού συστήματος παγκοσμίως, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο πράγμα για συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, όπως η επιχείρηση.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η Egnyte, μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων και ανταλλαγής αρχείων σε επιχειρήσεις, δείχνουν ότι το iOS αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή για τις εταιρείες, με το iOS να αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας της.

Συγκεκριμένα, η έρευνά της δείχνει ότι τουλάχιστον 79% των 16 petabytes δεδομένων έγινε από συσκευές iOS, ενώ το Android αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο 21%.

Στον κόσμο του iOS, τα iPhone είναι υπεύθυνα για το 59% της κυκλοφορίας, ενώ τα iPad για το υπόλοιπο 41%.

Επίσης ενδιαφέρον είναι το γράφημα που δείχνει ποιες συσκευές iOS χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με τις υπηρεσίες της Egnyte.

Το iPhone 7 παίρνει την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από τα παλαιότερα iPhone 6s και το iPad Air. Το iPhone 7 Plus είναι το επόμενο, μαζί με το iPhone 6 στο τέλος. Τα iPhone X και iPhone 8 δεν είναι πουθενά.

Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν έκπληξη, δεδομένου ότι το iPhone X δεν καταφέρνει να φτάσει στους πέντε κορυφαίους, αλλά, από την άλλη πλευρά, δίνουν την αίσθηση ότι οι επιχειρήσεις δεν αναβαθμίζουν τις συσκευές τους τόσο συχνά.

Την ίδια στιγμή, το iPhone 6 αποτελεί μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες συσκευές στις επιχειρήσεις αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι αν είναι ήδη ένα παλιό προϊόν, συνεχίζει να λειτουργεί καλά για business tasks.

Η Apple θα λανσάρει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone την επόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο οικονομικά προσιτής διαμόρφωσης που αναμένεται να δημιουργήσει τον αναμενόμενο supercycle. Εάν αυτό συμβαίνει πράγματι, τότε το iPhone 6 μπορεί αργά ή γρήγορα να αποτελέσει παρελθόν, με όλο και περισσότερους πελάτες να περάσουν σε συσκευές νέας γενιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης, θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να είναι τουλάχιστον $ 100 έως και $ 200 φθηνότερο από ό,τι τα υπόλοιπα.

Android

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS