Apple: Τα security updates σας προστατεύουν από IDN homograph attacks
infosec

Apple: Τα security updates σας προστατεύουν από IDN homograph attacks

Πόσο συχνά αναβαθμίζετε τις Apple συσκευές σας; Σε περίπτωση που αμελείτε τις αναβαθμίσεις, ανατρέξτε τώρα στο κινητό σας και κάντε άμεσα...
Read More
infosec

Instagram: Bάζει τέλος στα third-apps και τους ψεύτικους followers

Στον κόσμο του Instagram, οι δημοφιλείς σε όλους «influencers» δεν κρύβουν πλέον, πως αγοράζουν τους ακόλουθους, τα likes και τα...
Read More
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
Latest Posts

Επιχειρήσεις: Το Android χάνει από το iPhone

Ενώ το Android είναι η κορυφαία επιλογή από την άποψη του κινητού λειτουργικού συστήματος παγκοσμίως, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο πράγμα για συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, όπως η επιχείρηση.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η Egnyte, μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων και ανταλλαγής αρχείων σε επιχειρήσεις, δείχνουν ότι το iOS αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή για τις εταιρείες, με το iOS να αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας της.

Συγκεκριμένα, η έρευνά της δείχνει ότι τουλάχιστον 79% των 16 petabytes δεδομένων έγινε από συσκευές iOS, ενώ το Android αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο 21%.

Στον κόσμο του iOS, τα iPhone είναι υπεύθυνα για το 59% της κυκλοφορίας, ενώ τα iPad για το υπόλοιπο 41%.

Επίσης ενδιαφέρον είναι το γράφημα που δείχνει ποιες συσκευές iOS χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με τις υπηρεσίες της Egnyte.

Το iPhone 7 παίρνει την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από τα παλαιότερα iPhone 6s και το iPad Air. Το iPhone 7 Plus είναι το επόμενο, μαζί με το iPhone 6 στο τέλος. Τα iPhone X και iPhone 8 δεν είναι πουθενά.

Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν έκπληξη, δεδομένου ότι το iPhone X δεν καταφέρνει να φτάσει στους πέντε κορυφαίους, αλλά, από την άλλη πλευρά, δίνουν την αίσθηση ότι οι επιχειρήσεις δεν αναβαθμίζουν τις συσκευές τους τόσο συχνά.

Την ίδια στιγμή, το iPhone 6 αποτελεί μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες συσκευές στις επιχειρήσεις αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι αν είναι ήδη ένα παλιό προϊόν, συνεχίζει να λειτουργεί καλά για business tasks.

Η Apple θα λανσάρει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone την επόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο οικονομικά προσιτής διαμόρφωσης που αναμένεται να δημιουργήσει τον αναμενόμενο supercycle. Εάν αυτό συμβαίνει πράγματι, τότε το iPhone 6 μπορεί αργά ή γρήγορα να αποτελέσει παρελθόν, με όλο και περισσότερους πελάτες να περάσουν σε συσκευές νέας γενιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης, θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να είναι τουλάχιστον $ 100 έως και $ 200 φθηνότερο από ό,τι τα υπόλοιπα.

Android

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *