ΑρχικήinetΗ Apple κυκλοφορεί την έκδοση iOS 12 Beta 10 για iPhone, iPad...

Η Apple κυκλοφορεί την έκδοση iOS 12 Beta 10 για iPhone, iPad και iPod

Η Apple εξέπληξε τους προγραμματιστές σήμερα με μια νέα beta έκδοση του επερχόμενου mobile OS iOS 12 για iPhone, iPad και iPod touch συσκεύες, έκδοση 10, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη για δοκιμές.

Apple

Λέμε ότι εξέπληξε, επειδή έχουν περάσει μόνο τρεις μέρες από τότε που η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση iOS 12 beta 9, και τώρα κυκλοφόρησε το  iOS 12 beta 10 (build number 16A5364a), στο οποίο έκαναν εγγραφή προγραμματιστές με ενεργό και πληρωμένο λογαριασμό Developer της Apple ο οποίος μπορεί να εγκαταστήσει στις καταχωρημένες συσκευές τους.

Δυστυχώς, οι σημειώσεις κυκλοφορίας δεν εμφανίζουν πληροφορίες σχετικά με κάποιο κρίσιμο σφάλμα που χρειάστηκε να διορθωθεί από την προηγούμενη έκδοση beta ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που απαιτούσε μια νέα έκδοση beta τόσο σύντομα, οπότε μπορούμε μόνο να σας πούμε απλά ότι το iOS 12 beta 10 περιέχει διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις. Μπορούμε επίσης να σας πούμε ότι η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Server 5.7 beta 4 και την εφαρμογή Apple Configurator 2.8 beta 2.

Μόνο το iOS 12 έλαβε σήμερα μια νέα beta έκδοση, καθώς τα επερχόμενα macOS Mojave 10.14, watchOS 5 και tvOS 12 λειτουργικό σύστημα παραμένουν στο στάδιο beta 8, μια έκδοση που έχει προγραμματιστεί για τους developers την Δευτέρα. Επίσης σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα δημόσια beta έκδοση που συνοδεύει την έκδοση iOS 12 beta 10, την οποία μπορούν όλοι να εγκαταστήσουν στις συσκευές τους.

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους έναντι του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος iOS 12 της Apple για το κινητό, καλούνται να εγκαταστήσουν το beta 10 στις συσκευές τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το iOS 12 beta 8 εάν το επιθυμούν. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει το iOS 12 beta 10 στις συσκευές δοκιμών μας και φαίνεται ότι λειτουργεί καλά αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS