ΑρχικήinetΗ Huawei υπόσχεται Android Software Updates κάθε δύο μήνες

Η Huawei υπόσχεται Android Software Updates κάθε δύο μήνες

Τα update του software στο οικοσύστημα Android είναι εφιάλτης για τους περισσότερους κατασκευαστές συσκευών. Για να ανταγωνιστεί τους μεγάλους, η Huawei κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση αυτού του προβλήματος. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί σημαντικές ενημερώσεις software για ένα ευρύ φάσμα συσκευών κάθε δύο μήνες, εκτός από τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για το Android.

Το πρώτο βήμα θα γίνει τον επόμενο μήνα, όταν η Huawei θα φέρει το Face Unlock σε ένα ευρύτερο φάσμα τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων των Huawei P10, P20, P20 Pro και πιο οικονομικών μοντέλων όπως Mate9, Mate10 και Mate10 Pro, καθώς και το nova3e, nova 2lite και nova 2i.

Σε μια τυπική ανακοίνωση, η Huawei εξηγεί ότι έχει δεσμευτεί να προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό σε πολλές από τις συσκευές της, παρά το γεγονός ότι το face unlock τυπικά προσφέρεται σε ναυαρχίδες.

“Η Huawei δεσμεύεται να βελτιώσει τις εμπειρίες των νέων και των υφιστάμενων πελατών της. Ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να είναι ικανοποιημένοι από τη χρήση των smartphones της Huawei. Το Face Unlock είναι ένα χαρακτηριστικό που μέχρι τώρα περιοριζόταν σε premium smartphone.

Η Huawei είναι υπερήφανη που μπορεί να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό σε μια ευρύτερη, πιο προσιτή σειρά smartphone. Είμαστε ένας κορυφαίος πρωτοπόρος στην τεχνολογία smartphone και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους χρήστες της προϊόντα, τα οποία συμπληρώνουν τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους – χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν πολύ μεγάλα ποσά. Αυτή η ενημέρωση software διασφαλίζει ότι η πλειοψηφία των τηλεφώνων μας που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια, πέρα από τις εκδόσεις των smartphones του 2018, διαθέτουν δυνατότητες Face Unlock. ”

Η παράδοση ενημερώσεων κάθε δύο μήνες είναι μια πρόκληση που ούτε καν η Samsung κατάφερε να αντιμετωπίσει πριν. Είναι γνωστό το γεγονός ότι η Samsung έχει πρόβλημα με τα update, καθώς οι νέες εκδόσεις Android και οι βελτιώσεις λειτουργιών για τις συσκευές της προσφέρονται συνήθως πιο αργά από ό, τι στην περίπτωση άλλων brand.

software

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS