ΑρχικήsecurityAvast: Το Antivirus μας δεν κρασάρει το Windows 10 April 2018 Update

Avast: Το Antivirus μας δεν κρασάρει το Windows 10 April 2018 Update

Ενώ ο αριθμός των σφαλμάτων στo Windows 10 April 2018 Update είναι τεράστιος (και αυξάνεται καθημερινά), μερικά από αυτά φαίνεται να λαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Όπως αναφέρθηκε και εχθές, μερικοί από τους χρήστες που αναβαθμίζουν σε Windows 10 April 2018 Update και τρέχουν το antivirus της Avast καταλήγουν με τους υπολογιστές τους να καταρρέουν, εξαιτίας ενός ζητήματος συμβατότητας που έχει προκύψει με τη συγκεκριμένη λύση ασφάλειας. Αρκετοί είναι μάλιστα οι χρήστες που δηλώνουν ότι τα συστήματά τους δεν μπορούν πλέον να κάνουν boot με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε μια μαύρη οθόνη.

Η Avast δήλωσε ότι διερεύνησε όλες αυτές τις αναφορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το antivirus δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αυτά τα προβλήματα.

«Το έχουμε τεστάρει και δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε προβλήματα που αφορούν τους καταναλωτές του Avast Antivirus συγκεκριμένα. Τα σχόλια των χρηστών online δείχνουν ότι πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ενημέρωση στα Windows 10 ‘1803’. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ένας μικρός αριθμός χρηστών της Avast ενδέχεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ενημέρωση, αλλά δεν βλέπουμε ενδείξεις ότι αυτό προκαλείται από την Avast “, ανέφερε η εταιρεία.

Η Microsoft, από την άλλη πλευρά, δεν δήλωσε τίποτα σχετικά με αυτό το σφάλμα, και ενώ η εταιρεία μπορεί να έχει επίγνωση του ζητήματος, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα κάποια ενημέρωση. Το επόμενο Patch Tuesday είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου και στα πλαίσια αυτού είναι επίσης πολύ πιθανό να προσφερθεί στους χρήστες μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Windows 10 April 2018 Update.

Avast

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS