ΑρχικήSecurityApple Data and Privacy: κατεβάστε όλα τα δεδομένα σας

Apple Data and Privacy: κατεβάστε όλα τα δεδομένα σας

Apple Data and Privacy: Η Apple δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα για την προστασία δεδομένων και ιδιωτικού απορρήτου, των χρηστών της. Η ιστοσελίδα έρχεται σαν μέρος της προετοιμασίας της εταιρείας για το επερχόμενο GDPR που θα τεθεί σε ισχύ αύριο 25 Μαΐου.
Η νέα σελίδα της Apple, διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες της για να τους βοηθήσει να δουν, να διαγράψουν, ή να κατεβάσουν τα δεδομένα που έχει συλλέξει η εταιρεία για αυτούς. Apple Data and Privacy
Η υπηρεσία της Apple Data and Privacy είναι διαθέσιμη ήδη στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία αναμένεται να την διαθέσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft.
H νέα σελίδα Δεδομένα και ιδιωτικό απόρρητο (Data and Privacy), οι πελάτες της Apple μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα (ή σχεδόν όλα) όσα διαθέτει η εταιρεία για τον λογαριασμό τους: αρχεία sign-in, σελιδοδεικτών, επαφών, εγγράφων και φωτογραφιών που έχουν αποθηκευτεί κατά καιρούς στο Cloud .
Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, θα βρείτε επίσης τα στατιστικά στοιχεία χρήσης των εφαρμογών σας, μαζί με ένα ιστορικό αγορών από το App Store, καθώς και το ιστορικό υποστήριξης του AppleCare.
Αν ζητήσετε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η εταιρεία να ετοιμάσει το προσωπικό σας πακέτο και να σας ειδοποιήσει για την λήψη του. Αν το αρχείο είναι μεγάλο σε όγκο, η Apple θα χωρίσει τα δεδομένα σε μικρότερα αρχεία ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.
Δείτε τη νέα ιστοσελίδα και ζητήστε τα δεδομένα σας
____________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS