ΑρχικήsecurityKaspersky και Bitdefender προσφέρουν τα καλύτερα antivirus για τα Windows 10

Kaspersky και Bitdefender προσφέρουν τα καλύτερα antivirus για τα Windows 10

Η AV-Comparatives πραγματοποίησε μια νέα σειρά δοκιμών για να αναδείξει το καλύτερο antivirus για τα Windows 10 Fall Creators Update. Όπως ήταν λογικό, τα Kaspersky, Avast, AVG, Bitdefender και Avira κέρδισαν τις υψηλότερες θέσεις.

Από ένα σύνολο 20.046 δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού τα Avast, AVG, Tencent και Trend Micro κατόρθωσαν να τα μπλοκάρουν όλα, επιτυγχάνοντας ποσοστό προστασίας 100%.

Η Symantec, η Bitdefender και η Panda έφτασαν αρκετά κοντά στη κορυφή με ποσοστό προστασίας 99,99%. Ακολουθούν η Avira και η Microsoft με ελάχιστη διαφορά.

Το Windows Defender αν και τα πήγε αρκετά καλά έχασε πόντους εξαιτίας πάρα πολλών false alerts.

Η AV-Comparatives διεξήγαγε επίσης δοκιμές ανίχνευσης εκτός σύνδεσης για να προσδιορίσει πόσο εξαρτημένα είναι τα προϊόντα ασφαλείας από το cloud.

Το F-Secure, το Bitdefender, το BullGuard και το Emsisoft πέτυχαν τον υψηλότερο βαθμό ανίχνευσης χωρίς ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ το Windows Defender της Microsoft και Symantec πέτυχαν ποσοστό 99,9%.

Όσον αφορά τα καλύτερα antivirus με σύνδεση στο διαδίκτυο, τα Avast, AVG, Tencent και Trend Micro σημείωσαν το μεγαλύτερο ποσοστό.

Συνολικά, έξι διαφορετικά προϊόντα έλαβαν την κορυφαία βαθμολογία Advanced+, και συγκεκριμένα τα Avast, AVG, Bitdefender, AVIRA, Emsisoft και Kaspersky. Τέσσερα antivirus κέρδισαν τα βραβεία Advanced – VIPRE, McAfee, BullGuard και F-SecureF – ενώ τα Standard awards προσφέρθηκαν σε πέντε προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου και του Windows Defender της Microsoft.

Πληροφοριακά, το Windows Defender έχασε πόντους λόγω false alarms και εάν η Microsoft κατορθώσει να βελτιώσει την ανίχνευση από αυτή την άποψη, θα κερδίσει σίγουρα την κορυφαία θέση.

antivirus

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS