ΑρχικήinetΠόσο θα κοστίζουν τα νέα μοντέλα iPhone της Apple;

Πόσο θα κοστίζουν τα νέα μοντέλα iPhone της Apple;

Σύμφωνα με φήμες, η Apple θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone το 2018. Μεταξύ άλλων προσφέρεται και μια Plus έκδοση του iPhone X που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και φυσικά υψηλότερη …τιμή!

Θα αναρωτιέστε -εύλογα- πόσο πιο υψηλά θα φτάσει τις τιμές η Apple; Η αλήθεια είναι ότι μετά τις απρόσμενα χαμηλές πωλήσεις της επετειακής συσκευής, ένα ακόμη πιο ακριβό μοντέλο δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα.

Ο αναλυτής Steven Milunovich της UBS υποστηρίζει ότι η επερχόμενη γενιά iPhοne δεν θα διαφέρει από την ήδη υπάρχουσα σειρά. Επίσης, τόνισε ότι παρά την αύξηση στη τιμή του iPhοne X, οι υπόλοιπες συσκευές θα διατηρήσουν τις τιμές τους ή ίσως τις μειώσουν.

Συγκεκριμένα, το βασικό μοντέλο iPhοne X 2017 θα προσφέρεται για 1.099 δολάρια ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση θα είναι κατά 100 δολάρια πιο ακριβή.

iPhone

Το iPhοne X 2018 πιθανότατα να κοστολογείται στα 999 ή 900 δολάρια, ανάλογα με το εάν η Apple θέλει να μειώσει τις τιμές ή όχι. Σίγουρα, η αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου θα κοστίζει πολλά περισσότερα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι ένα iPhοne με οθόνη LCD 6,1 ιντσών το οποίο θα κοστίζει 750 ή 700 δολάρια. Επόμενο, η μείωση του κόστους να φέρει και ορισμένες ελλείψεις στις νέες συσκευές. Μερικές από αυτές είναι οι διπλές κάμερες, το γυάλινο σώμα και η ασύρματη φόρτιση.

Τα παλαιότερα μοντέλα θα μπορούσαν επίσης να προσφέρονται σε μειωμένες τιμές, όπως το iPhone 8, το οποίο ενδέχεται να πωλείται για 550 δολάρια, το iPhοne 7 για 450 δολάρια και το iPhοne SE για μόλις 300 δολάρια.

Πληροφοριακά, τα στατιστικά δείχνουν ότι ο μέσος αγοραστής θα ξοδέψει περισσότερα από 700 δολάρια για ένα iPhοne, οπότε πιθανώς να προτιμήσει τα μοντέλα νέας γενιάς.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS