Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:33
Αρχική business H Apple τροφοδοτεί τις εγκαταστάσεις της με 100% ανανεώσιμη ενέργεια

H Apple τροφοδοτεί τις εγκαταστάσεις της με 100% ανανεώσιμη ενέργεια

Η Apple είναι πλέον παγκοσμίως τροφοδοτούμενη από 100% ανανεώσιμη ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα καταστήματα λιανικής, τα γραφεία, τα data centers και τις συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις σε 43 χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα και η Ινδία.

Apple

 

Η Apple δεσμεύεται να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή, να δημιουργήσει ένα υγιέστερο περιβάλλον και πολυάριθμα έργα βασισμένα στην ανανεώσιμη ενέργεια που θα διευκολύνουν αυτόν τον στόχο. Ανάμεσα στα έργα θα συναντήσουμε ηλιακά panel σε συστοιχίες, αιολικά πάρκα και νεότερες τεχνολογίες όπως κυψέλες από καύσιμο βιοαερίου, υδροηλεκτρικά συστήματα παραγωγής ενέργειας και τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας.

“Είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκαμε. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα. Θα συνεχίσουμε αυτό το έργο με τα υλικά των προϊόντων μας, τον τρόπο με τον οποίο τα ανακυκλώνουμε, τις εγκαταστάσεις μας και τη δουλειά με τους προμηθευτές, προκειμένου να δημιουργήσουμε νέες ιδέες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διότι γνωρίζουμε ότι το μέλλον εξαρτάται από αυτό”, είπε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

Η Apple δήλωσε ότι διαθέτει σήμερα 25 projects ανανεώσιμης ενέργειας που παράγουν 626 megawatts ισχύ, με τα 286 megawatts να δημιουργούνται από ηλιακά πάνελ, από το 2017. Για παράδειγμα, η νέα έδρα της Apple στην Cupertino χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες στην κορυφή των κτιρίων της, που παράγουν 17 megawatt  καθαρής ενέργειας.

Apple

Η Apple δήλωσε ότι 23 εταιρείες που συνεργάζεται και της παρέχουν υλικά και συστήματα παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας θα συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα.

Με 15 ακόμη έργα υπό κατασκευή σε συνολικά 11 χώρες, υπολογίζεται ότι θα παράγουν πάνω από 1,4 gigawatts ανανεώσιμης ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.