ΑρχικήsecurityEthiHak 2018: Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη!

EthiHak 2018: Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη!

EthiHak

EthiHak 2018: Unleash your inner hacker!

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη, το EthiHak, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα μακριά!

Μια εβδομάδα μας χωρίζει από την μεγαλύτερη live-hacking εμπειρία, εσύ νιώθεις έτοιμος;

Για εσένα που έρχεσαι αποφασισμένος να κατακτήσεις την νίκη αλλά και για εσένα που απλά θέλεις να παρακολουθήσεις τον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Infocom Security, οι πόρτες του εκθεσιακού χώρου Δαΐς θα είναι ανοιχτές στις 18 και 19 Απριλίου 2018.

Όσοι επιθυμείτε να διαγωνιστείτε εκτός των εγκαταστάσεων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο του EthiHak των 1000€ αλλά και τα υπόλοιπα πλούσια δώρα που θα υπάρχουν για όλους!

Όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμετοχή, προλαβαίνετε ακόμα και μέχρι τη Δευτέρα 16/4 να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής 

Μην ξεχνάς, ότι το EthiHak θα λειτουργήσει και ως προκριματικός διαγωνισμός για την σύσταση της φετινής εθνικής ομάδας στα πλαίσια του ECSC 2018.(ecsc.gr) που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Αν είσαι από 14-25 χρονών, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χρήστες θα ταυτοποιούνται με ονοματεπώνυμο και username κατά την ημέρα του Ethihak στις εγκαταστάσεις του χώρου Δαΐς στη γραμματεία του Secnews. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εκεί στις 09:00 γιατί 10:00 ακριβώς το πάρτι ξεκινάει!!

Μέχρι τον διαγωνισμό, σου ευχόμαστε καλή προετοιμασία! Τα λέμε σύντομα από κοντά…


 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS