ΑρχικήinetΟ VP του Facebook υποστηρίζει την ανάπτυξή του ακόμα και μέσω της...

Ο VP του Facebook υποστηρίζει την ανάπτυξή του ακόμα και μέσω της τρομοκρατίας!

FacebookΟ αντιπρόεδρος του Facebook Andrew “Boz” Bosworth είναι γνωστός για το ότι είναι σύντομος και άμεσος στις συναντήσεις του Facebook. Η περιγραφή του στο Twitter τον ονομάζει ως “συν-εφευρέτη των News Feed, Messenger, Groups και πολλά άλλα”. Στις αρχές του 2016 κυκλοφόρησε ένα εσωτερικό υπόμνημα (memo) που έχει διαρρεύσει από το BuzzFeed News. Η φύση του σημειώματος είναι εκρηκτική και προσπαθεί να δικαιολογήσει όλα τα πιθανά μέσα που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη του Facebook.

Το υπόμνημα φέρει τον τίτλο “The Ugly” και παρέμενε μέσα στα τείχη της εταιρείας πριν από αυτή τη διαρροή. Το υπόμνημα αναφέρει ότι ο στόχος του Facebook είναι να συνδέσει τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, οτιδήποτε γίνεται για να επιτευχθεί αυτός ο στόσχος είναι δικαιολογημένο. Η ύπαρξη αυτού του σημειώματος γίνεται ακόμα πιο σημαντική, υπό το πρίσμα του σκανδάλου του Facebook που σχετίζεται με την CA.

“Όλες οι αμφιλεγόμενες πρακτικές εισαγωγής επαφών. Οτιδήποτε βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τους φίλους τους», έγραψε χαρακτηριστικά για τις αμφιλεγόμενες πρακτικές συλλογής δεδομένων της εταιρείας.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Προσπαθούσε επίσης να «εμπνεύσει» τους υπαλλήλους του, λέγοντας ότι η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν σημαντική, ακόμα και αν τα εργαλεία του Facebook κατέληγαν να χρησιμοποιούνται για τον συντονισμό τρομοκρατικών επιθέσεων ή το bullying σε βάρος κάποιου!

Σε ένα tweet, ο Boz έχει αποδεχθεί ότι έγραψε το σημείωμα. Ωστόσο, δεν συμφωνεί πλέον με αυτό και επιπλέον δηλώνει ότι δεν συμφωνούσε ούτε όταν το έγραφε. Ο ίδιος υπερασπίστηκε το σημείωμα, παρουσιάζοντάς το ως έναν τρόπο για να ξεκινήσει μια συζήτηση.

Σύμφωνα με το BuzzFeed, ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος του Facebook είπε ότι το “σημείωμα είναι κλασικό δείγμα Boz” και αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Facebook.

Ο Mark Zuckerberg απάντησε επίσης με τη μορφή μιας δήλωσης. Αποκάλεσε τον Boz, έναν ταλαντούχο ηγέτη που λέει προκλητικά πράγματα. Ωστόσο, ο Zuckerberg και οι περισσότεροι υπάλληλοι διαφώνησαν. “Πρέπει επίσης να εργαστούμε για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους. Αλλάξαμε ολόκληρη την αποστολή μας και την εστίαση της επιχείρησής μας, ώστε να αντανακλάμε το περασμένο έτος ” πρόσθεσε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS