ΑρχικήinetΜανώλης Σφακιανάκης: Ενωτικός & υπερκομματικός ως Περιφερειάρχης

Μανώλης Σφακιανάκης: Ενωτικός & υπερκομματικός ως Περιφερειάρχης

Πάνω από πολιτικά κόμματα και κάθε είδους συμφέροντα, ο Μανώλης Σφακιανάκης φαίνεται ότι βάζει “πλώρη” για την περιφέρεια Κρήτης.

Μανώλης Σφακιανάκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, και προς ανατροπή μεμονωμένων δημοσιεύσεων που εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης, ο αγαπητός στο κοινό Μανώλης Σφακιανάκης θα διεκδικήσει εκτός απροόπτου την ισχυρή πλειοψηφία στην περιφέρεια Κρήτης, όπου και θα συμμετάσχει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με υποστήριξη απ’ όλα τα κόμματα.

Χωρίς διακρίσεις, αποκλεισµούς και διαχωριστικές γραµµές, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατοςο οποίος χαίρει μεγάλης αναγνωρισιμότητας στην Κρήτη, με σημαντική προσφορά σε θέματα προστασίας των παιδιών από κινδύνους του διαδικτύου, έρχεται να ταράξει τα νερά με την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα γκάλοπ που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα, Κρήτη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος όπου έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις με το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο CSI, η αποδοχή του κοινού για την υποψηφιότητα του Μανώλη Σφακιανάκη αγγίζει το 92%!

Μυστήριο αποτελεί η απόφαση του Στρατηγού, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να του δίνουν το “χρίσμα” για την Κρήτη, λόγω της θετικής στάσης που τήρησε, μετά την “άτσαλη” και αδικαιολόγητη αποχώρησή του από την Αστυνομία.

Επιπλέον, η Φώφη Γεννηματά φέρεται να είχε επίσης εκφραστεί ιδιαίτερα θερμά μετά την αποστράτευσή του, μιας και ο Μανώλης Σφακιανάκης δεν επιθυμούσε ποτέ πολιτικά χρώματα και αντιθέσεις, ενώ πάντα ήταν συναινετικός και υπερκομματικός.

Η αχρωμάτιστη αυτή κίνηση έχει ήδη εναγκαλιστεί και από την τοπική κοινωνία, λόγω της δημοφιλίας και κυρίως λόγω της αγάπης που τρέφει ο απλός κόσμος στο πρόσωπο του Μανώλη Σφακιανάκη.

Τη στήριξη αυτή αναμένεται να εκφράσουν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Κρήτης μέσω της παρουσίας τους σε μια ακόμη δράση ενημέρωσης για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του διαδικτύου, με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη.

Στα πλαίσια του 7ου σεμιναρίου «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», γονείς, παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους του διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών παιδιών σε αυτό.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 28/03 και ώρα 18:30 στο Ηράκλειο Κρήτης, στην αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9), από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, iDialogue. Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς.

Σημειώνεται πως η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS