ΑρχικήinetΜανώλης Σφακιανάκης: Διεθνής βράβευση για το έργο του στην κυβερνοασφάλεια

Μανώλης Σφακιανάκης: Διεθνής βράβευση για το έργο του στην κυβερνοασφάλεια

Ο Αντιστράτηγος Ε.Α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων δέχτηκε μια ακόμη βράβευση για τη σημαντική προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Ο κ Σφακιανάκης έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στο τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος με το τεράστιο έργο του στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και προσωπικά ο ίδιος, χάρη στο αμείωτο ενδιαφέρον του προς τους πολίτες.

Το Csi Institute που αποτελεί έμπνευση και δημιούργημα του κύριου Σφακιανάκη έφθασε στην Βιέννη μετά από πρόσκληση των ΑΧΕΠΑ Βιέννης όπου και βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου.

Σφακιανάκης

Το Csi Institute θα βρεθεί επίσης στο Λονδίνο, στη ΝΥ, στο Σίδνεϊ, στη Στουτγαρδη με σκοπό την ενημέρωση τις ομογένειας για θέματα ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Σφακιανάκης

Οι Έλληνες της Αυστρίας υποδέχθηκαν τον κύριο Σφακιανάκη μαζί με την Διευθύντρια του Csi Institute, Ιωάννου Κέλλυ, με σκοπό να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τα φαινόμενα της σύγχρονης εποχής μας.

Σφακιανάκης

Οι ακροατές της εκδήλωσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν άτομα από όλες τις ηλικίες με κυρίαρχους τα παιδιά και τους γονείς ενημερώθηκαν για την επικαιρότητα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας ενώ στο τέλος ακολούθησε η του κύριου Σφακιανάκη από τους ΑΧΕΠΑ Έλληνες ομογενείς για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο εντός και εκτός χώρας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS