ΑρχικήinetFlash Player 29: Νέα έκδοση για τη διόρθωση σφάλματων ασφαλείας

Flash Player 29: Νέα έκδοση για τη διόρθωση σφάλματων ασφαλείας

Flash Player 29: Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Flash Player, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζητήματα ασφάλειας, ακόμα και τώρα, λίγο πριν την οριστική κατάργηση του προϊόντος η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2020.

Το Flash Player 29 είναι διαθέσιμο για λήψη, αν και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη σημειώσεις έκδοσης, καθώς η εκκίνηση ξεκίνησε μόλις πριν από λίγα λεπτά.

Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το Flash Player 29 (πλήρης έκδοση είναι το 29.0.0.113) αφορά ως επί το πλείστον τον καθορισμό των σφαλμάτων ασφαλείας, εφόσον μάλιστα η κυκλοφορία λαμβάνει χώρα την Τρίτη (Patch Tuesday), την ημέρα που εταιρείες όπως το Adobe και η Microsoft κυκλοφορούν ενημερώσεις ασφαλείας για τα προϊόντα τους.Flash Player 29

Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές, το Flash Player της Adobe είναι από καιρό ένα από τα πιο ευάλωτα software σε υπολογιστές με Windows, γεγονός που ανάγκασε πολλούς να στραφούν σε πιο ασφαλείς πηγές.

Ως αποτέλεσμα, η Adobe ανακοίνωσε στα μέσα του 2017 ότι θα αποσύρει πλήρως το Flash Player μέχρι τα τέλη του 2020, υπόσχεται βέβαια να συνεργαστεί με τους γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Apple, η Microsoft, η Google και η Mozilla, για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση.

Η εταιρεία υποσχέθηκε να συνεχίσει την αποδέσμευση διορθώσεων ασφαλείας μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάρρευση και η σημερινή έκδοση αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Adobe Flash Player από την επίσημη σελίδα του.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS