ΑρχικήinetΈχουμε νέα αθροιστική ενημέρωση-Αναφορές σφαλμάτων για το KB4074588 συνεχίζονται

Έχουμε νέα αθροιστική ενημέρωση-Αναφορές σφαλμάτων για το KB4074588 συνεχίζονται

KB4074588: Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα παρτίδα αθροιστικών ενημερώσεων για τα Windows 10, ως μέρος της κυκλοφορίας του Patch Tuesday 2018, αλλά οι χρήστες εξακολουθούν να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις δυσλειτουργίες που προέκυψαν από την ενημερωμένη έκδοση του Φεβρουαρίου.

Το KB4074588, το οποίο κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου, αφορούσε συστήματα με Windows 10 Fall Creators Update (έκδοση 1709) και περιλάμβανε πολλές διορθώσεις ασφαλείας.

Αλλά εκτός από μερικά γνωστά ζητήματα που η ίδια η Microsoft αναγνώρισε στις επίσημες σημειώσεις έκδοσης, φαίνεται ότι το KB4074588 αποτυγχάνει στην εγκατάσταση προκαλώντας ακόμα περισσότερα προβλήματα στα Windows 10 συστήματα.

Η πρώτη αναφορά για σφάλμα του KB4074588 έγινε στις 15 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του, αλλά απ’ ότι φαίνεται όλο και περισσότεροι χρήστες διαμαρτύρονται για προβλήματα μόνο λίγες ώρες πριν από το ντεμπούτο των νέων αθροιστικών ενημερώσεων.

Από τεχνική άποψη, οι νέες ενημερώσεις θα περιλαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις κώδικα που ήταν μέρος του KB4074588, οπότε η εγκατάσταση της θα φέρει μια πλήρη ενημέρωση των υπολογιστών σας ακόμα και αν η προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί. Ωστόσο, παραμένει να δούμε αν η εμπειρία θα βελτιωθεί αυτό το μήνα.KB4074588

Όταν πρόκειται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το KB4074588, οι χρήστες αναφέρουν μια τυπική αποτυχημένη εγκατάσταση με σφάλμα 0x80070bc2 ενώ η ενημέρωση επαναπροσδιορίζεται κάθε φορά που εκκινείται ο υπολογιστής.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι η ενημερωμένη έκδοση αναφέρεται ως εγκατεστημένη δύο φορές και ορισμένοι χρήστες εξηγούν ότι ο Microsoft Edge δεν λειτουργεί πλέον μετά την ανάπτυξη αυτού του update. Υπάρχουν επίσης αναφορές για χαλασμένα ποντίκια και πληκτρολόγια, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες των Windows 10 λένε ότι έχαναν προσωπικούς φακέλους λόγω σφαλμάτων της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft έχει επίσης εκδώσει το KB4090913 για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που προκαλεί την αποτυχία ορισμένων συσκευών να εκκινήσουν με σφάλμα “INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE”, αλλά τα υπόλοιπα προβλήματα δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί. Παραδόξως, η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4090913 δεν έχει εγκατασταθεί επίσης.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο ομαλή θα είναι η πορεία της Patch Tuesday κυκλοφορίας, αλλά προς το παρόν, κάθε αθροιστική ενημερωμένη έκδοση είναι μια επικίνδυνη περιπέτεια για κάθε χρήστη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS