ΑρχικήinetΤο Ubuntu 18.04 θα είναι ένας "πρώτης κατηγορίας" VM Guest στο Microsoft...

Το Ubuntu 18.04 θα είναι ένας “πρώτης κατηγορίας” VM Guest στο Microsoft Hyper-V

UbuntuΕάν είστε λάτρης του Linux που αγαπά να δοκιμάζει νέες διανομές Linux και να βλέπετε πώς φαίνονται και λειτουργούν, πρέπει σίγουρα να έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο λογισμικό εικονικοποίησης. Τέτοια εργαλεία είναι ακόμη πιο δημοφιλή μεταξύ των προγραμματιστών και των διαχειριστών πληροφορικής σε διαδικασίες sandbox για καλύτερη ασφάλεια.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου (Via: The Register), η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι κάνει την εμπειρία εικονικοποίησης του Linux καλύτερη και στοχεύει να την κάνει τόσο καλή όσο η εμπειρία VM client των Windows. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία συνεργάστηκε με το XRDP για να φέρει σε εφαρμογή ανοιχτού κώδικα το πρωτόκολλο RDP της Microsoft στο Linux.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία κάνει το Ubuntu 18.04 “φιλοξενούμενο πρώτης κατηγορίας” στο Microsoft Hyper-V. Θα φέρει οφέλη στην εμπειρία σας όπως αντιγραφή-επικόλληση στο Linux VM. Μια σύντομη λίστα των κύριων χαρακτηριστικών είναι εδώ:

-Αλλαγή μεγέθους παραθύρου

-Ανακατεύθυνση μονάδας δίσκου

-Ενσωματωμένο Πρόχειρο

-Καλύτερη εμπειρία ποντικιού

Ενώ αυτή η λειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να φτάσει με το Ubuntu 18.04 LTS, μπορείτε να βρείτε βήματα για να αποκτήσετε αυτή τη λειτουργία σε 16.04 στην εξής ανάρτηση blog.

Μόλις κυκλοφορήσει το Ubuntu 18.04, θα μπορείτε να βρείτε μια εικόνα του Ubuntu 18.04 στη Hyper-V Quick Create Gallery. Μετά από αυτό, με τρία μόνο κλικ, θα μπορείτε να εκτελέσετε ένα Ubuntu VM στο σύστημά σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS