ΑρχικήinetΗ Apple Watch Series 3 μπορεί πλέον να παρακολουθεί αθλήματα όπως σκι...

Η Apple Watch Series 3 μπορεί πλέον να παρακολουθεί αθλήματα όπως σκι και snowboarding

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόσθεσε υποστήριξη για την παρακολούθηση αθλημάτων χιονιού όπως το σκι και το snowboarding στα smartwatch της Apple Watch Series 3 μέσω ενημερώσεων λογισμικού που είναι τώρα διαθέσιμες στο App Store για όλους τους χρήστες.

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα Apple Watch Series 3 και βρίσκεστε στα βουνά τώρα για σκι ή snowboarding και διαβάζετε αυτό το θέμα, ενημερώστε τη συσκευή σας επειδή τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες χιονιού όπως το σκι ή το snowboarding καταγράφοντας τον αριθμό τρεξίματος, καθώς και την ολική κατακόρυφη κάθοδο και την οριζόντια απόσταση.

Μπορεί επίσης να δείξει μέσες και μέγιστες ταχύτητες, καθώς και το συνολικό χρόνο που δαπανάται σε αυτές τις δραστηριότητες χιονιού. Η Apple αναφέρει ότι οι νέες μετρήσεις θα είναι διαθέσιμες για εσάς με μια ματιά απευθείας στην εφαρμογή Activity Watch της Apple και θα παρακολουθήσουν αθλήματα όπως το σκι, το snowboarding, το cross-country σκι και τα παπούτσια χιονιού.

“Η δυνατότητα παρακολούθησης των λεπτομερειών των τρεξιμάτων με το Apple Watch είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα για όλους, από τους αθλητές μέχρι τους σκιέρ και τους αναβάτες που κοιτάζουν απλά για να διασκεδάσουν και να παραμείνουν ενεργοί”, δήλωσε ο Jonny Moseley, Χρυσός Ολυμπιονίκης Moguls και Squaw Alpine Mountain Ambassador.

Η Apple δήλωσε επίσης ότι οι νέες δραστηριότητες παρακολούθησης χιονιού θα υπολογίζονταν καθημερινά και θα μπορούσαν να σταματήσουν αυτόματα και να επαναληφθούν όταν είναι απαραίτητο, όπως ακριβώς και οι άλλες δραστηριότητες. Επίσης, οι πληροφορίες προπόνησης θα καταγραφούν αυτόματα στην εφαρμογή Health στο iPhone σας.

Αναρωτιέστε πιθανώς μέχρι τώρα εάν αυτές οι δραστηριότητες θα είναι διαθέσιμες για το Apple Watch Series 1 ή προηγούμενα μοντέλα. Λοιπόν, δεν θα εκμεταλλευτούν το ενσωματωμένο GPS και το altimeter της Apple Watch Series 3 που λειτουργούν με το watchOS 4.2 ή αργότερα.

Οι νέες δυνατότητες δραστηριότητας χιονιού αξιοποιούν επίσης την έξυπνη βοηθό Siri, ο οποίος σας βοηθά να ξεκινήσετε τις πλαγιές και τις χιονοπτώσεις, μια επαναστατική εφαρμογή παρακολούθησης σκι που αναπτύχθηκε από την Eddy Healey, η οποία φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη νέα λειτουργία παρακολούθησης χιονιού της Apple Watch Series 3.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS