ΑρχικήsecurityΤο sex tape της Blac Chyna διέρρευσε online

Το sex tape της Blac Chyna διέρρευσε online

Το αμερικανικό μοντέλο και επιχειρηματίας Blac Chyna έπεσε θύμα χάκερ στο διαδίκτυο αφού διέρρευσε βίντεο της σεξουαλικού περιεχομένου για την ακρίβεια δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που την έδειχνε να κάνει στοματικό σεξ με έναν άγνωστο.

Chyna

Παρόλο που πρόκειται για άλλη περίπτωση γυμνού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, αυτή δεν είναι η τυπική διαρροή Fappening. Το ήδη διάσημο Fappening περιελάμβανε φωτογραφίες και βίντεο που κλέφτηκαν από εκατοντάδες διασημότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου κατάφεραν να παραβιάσουν τους προσωπικούς λογαριασμούς τους, συμπεριλαμβανομένων των iCloud και Gmail.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό πώς ελήφθη το βίντεο, αλλά οι δικηγόροι της Blac Chyna λένε ότι είναι πιθανότατα “περίπτωση εκδίκησης”. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή, αν και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί ως μέρος μιας αστυνομικής έρευνας.

«Το revenge porn – η δημοσίευση εικόνων χωρίς την συναίνεση των ιδιοκτητών – είναι ένα έγκλημα και μια μορφή κακοποίησης» είπε η Lisa Bloom, μια από τους δικηγόρους της Chyna. «Δημιουργεί κόμπλεξ στις γυναίκες στο να εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους. Πολλά κορίτσια έχουν αυτοκτονήσει γιατί ένιωθαν ότι έχουν εξευτελιστεί σε ανάλογα περιστατικά. Δεν είναι αστείο.»

Η αστυνομία ήδη διερευνά την διαρροή και ο Walter Mosley, ο δεύτερος πληρεξούσιος της 29χρονης διασημότητας, λέει ότι πρόκειται για “ποινικό θέμα”.

«Το σημερινό post με θλίβει βαθιά, καθώς είναι μια επίθεση όχι μόνο εναντίον μιας πελάτισσας μου αλλά και φίλης μου» ανέφερε ο Mosley. «Γιατί πιστεύουμε ότι είναι αποδεκτό να πουλήσουμε, να δημοσιεύσουμε ή να ζητήσουμε εκδίκηση ή να εκβιάσουμε γυναίκες με αυτόν τον τρόπο και χωρίς τη συγκατάθεσή τους; Δεν είναι.»

Το αρχικό βίντεο έχει ήδη διαγραφεί, αλλά όπως συμβαίνει και με τα πάντα στο διαδίκτυο, είναι δύσκολο να σταματήσουμε τη διάδοση αυτού του περιεχομένου μόλις δημοσιευθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Chyna εμπλέκεται σε διαρροή γυμνού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ο πρώην αρραβωνιαστικός Rob Kardashian δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με το θύμα πέρυσι. Οι δύο τους έχουν μια κόρη 1 έτους και η Chyna έχει λάβει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Kardashian μετά από ισχυρισμούς σωματικής βίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS