ΑρχικήinetΤο YouTube αλλάζει τον τρόπο προβολής των βίντεο στα iOS

Το YouTube αλλάζει τον τρόπο προβολής των βίντεο στα iOS

YouTubeΠολλοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πριν από πολύ καιρό, αλλά το YouTube τελικά ενημέρωσε την εφαρμογή iOS, ώστε όλοι να μπορούν να βλέπουν τα «κάθετα» βίντεο όπως πρέπει να τα βλέπουν: σε ολόκληρη την οθόνη, αντί να έχουν μαύρα κενά δεξιά και αριστερά όταν γυρίζουν το κινητό τους στο πλάι. Το YouTube ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε την εισαγωγή αυτού του χαρακτηριστικού τον Αύγουστο και τώρα ορισμένοι χρήστες το έχουν ήδη ενεργοποιημένο. Αλλά από αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιείται για όλους.

Όσο όμως και να μισούμε τα «κάθετα» βίντεο, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι εμφανίζονται άριστα στην οθόνη μας, καταλαμβάνοντάς τη από τη μία άκρη ως την άλλη, όταν κρατάμε το κινητό μας σε όρθια θέση – έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο όλα τα κινητά προορίζονται να τα κρατάμε στο χέρι μας. Με όλο και περισσότερα «κάθετα» βίντεο να υπάρχουν στο YouTube, είναι ανάγκη η εφαρμογή να ενημερωθεί προκειμένου να παρουσιάζονται  τα πράγματα σωστά (ειδικά από τη στιγμή που αυτή η λειτουργία υπάρχει στα Android εδώ και δύο χρόνια).

Μια παράξενη προειδοποίηση: πιθανότατα θα συναντήσετε «κάθετα» βίντεο που δεν θα εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη, όπως το μουσικό βίντεο της Selena Gomez. Φαίνεται πως υπάρχουν πολλά «κάθετα» βίντεο στο YouTube τα οποία στην πραγματικότητα είναι κωδικοποιημένα να προβάλλονται με μαύρα κενά στα πλάγια. Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο που προσπάθησα να παίξω μέχρι τώρα ήταν έτσι. Αισίως, τα βίντεο θα σταματήσουν να φορτώνονται με αυτόν τον τρόπο τώρα που το YouTube υποστηρίζει πλήρως την κάθετη αναπαραγωγή. Αλλά προς το παρόν, θα εξακολουθεί να υπάρχει μια συγκεχυμένη μεταβατική περίοδος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS