ΑρχικήinetΜάθετε Adobe, Photoshop, InDesign μέσω online μαθημάτων

Μάθετε Adobe, Photoshop, InDesign μέσω online μαθημάτων

Εάν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε ένα γραφικό σχέδιο επαγγελματικής ποιότητας αξίζει τουλάχιστον δέκα χιλιάδες.

Adobe

Η δουλειά ενός γραφίστα είναι πολύ περισσότερα από τη δημιουργία μιας υπέροχης εικόνας. Δίνει μια ταυτότητα σε μια εταιρεία, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή ιστότοπο. Σκεφτείτε το: Οι υποψήφιοι πελάτες δεν θα κρίνουν μια εταιρεία από το αρχικό της κεφάλαιο ή την αποστολή της. Περιπλανώμενοι μέσω του Instagram, διαβάζουν την ιστοσελίδα της και μελετούν το λογότυπό της.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο γραφικό σχεδιασμό, αλλά δεν ξέρετε πώς, η λήψη μερικών προγραμμάτων Adobe είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Τα προγράμματα Adobe, όπως το Photoshop και το Illustrator, όχι μόνο καθιστούν εύκολη τη δημιουργία όμορφων έργων σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, αλλά είναι συνήθως και προϋπόθεση για οποιαδήποτε θέση γραφίστα.

Κάθε πρόγραμμα Adobe διαθέτει δεκάδες ειδικές εντολές, εικονίδια και εξατομικευμένες ρυθμίσεις, ώστε η πλοήγηση στο λογισμικό σας μπορεί να είναι κάπως δύσκολη. Αν χρησιμοποιείτε το Adobe για πρώτη φορά ή απλά θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα κάθε πρόγραμμα, ίσως χρειαστεί να πάρετε το πακέτο Adobe CC Lifetime Mastery Bundle.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει εννέα μαθήματα, που σας καθοδηγούν μέσα από έξι προγράμματα: Photoshop CC, Illustrator CC, Dreamweaver CC, InDesign CC, Bridge CC και After Effects CC. Το πακέτο περιλαμβάνει πάνω από 40 ώρες βήμα-βήμα tutorials και προσομοιωμένες ασκήσεις όπου μπορείτε να εφαρμόσετε στα δικά σας έργα.

Θέλετε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, πριν τις μεταφορτώσετε στον ιστότοπο του πελάτη σας; Το μάθημα Photoshop σε δύο μέρη θα σας διδάξει πώς μπορείτε να ρετουσάρετε εικόνες, να προσθέσετε κείμενο και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από την αρχή, το Illustrator και το Dreamweaver θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό λογότυπο και ιστοσελίδα.

Η εφαρμογή εργασίας ενός γραφίστα θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το δικό του σύνολο δεξιοτήτων: προσθέστε φρεσκάδα στο βιογραφικό σας και στις επαγγελματικές σας κάρτες μέσω του InDesign.

Ή ίσως το σχέδιό σας απαιτεί κάποια διαδραστικά γραφικά, οπότε το After Effects σας επιτρέπει να δημιουργήσετε στατικά γραφικά και GIF.

Είναι πιθανό να εργάζεστε σε πολλά έργα ταυτόχρονα, οπότε είναι σημαντικό να παραμείνετε οργανωμένοι. Αυτό είναι που παρέχει το Adobe Bridge. Αυτό το πρόγραμμα θα οργανώσει τα έργα σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε συγκεκριμένα αρχεία και να εξομαλύνετε τη ροή εργασίας σας.

Το Lifetime Bundle της Adobe εκτιμάται στα 384 δολάρια, αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το αγοράσετε για οποιαδήποτε τιμή επιθυμείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS