ΑρχικήinetΈνα βήμα που πρέπει να κάνετε για να προστατέψετε τα δεδομένα σας

Ένα βήμα που πρέπει να κάνετε για να προστατέψετε τα δεδομένα σας

Μετά το hack της Equifax, τα αποτελέσματα του οποίου είναι ακόμα φανερά κάθε μέρα που περνάει, η ηλεκτρονική σας ασφάλεια πρέπει να είναι το κορυφαίο που σας απασχολεί.

δεδομένα

Παρά τις προσπάθειες των hackers, των miners δεδομένων, των κρατικών υπηρεσιών και των επιθετικών εταιρειών (δηλ. Όλων), τα προσωπικά σας δεδομένα αξίζουν να παραμείνουν ασφαλή. Χρησιμοποιώντας έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης όπως αυτόν του Sticky Password Premium: Η συνδρομή εφόρου ζωής είναι ένας δυναμικός τρόπος για να βελτιώσετε την ασφάλεια του Διαδικτύου.

Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι το να έχουμε πολύπλοκους, σύνθετους και πρωτότυπους κωδικούς πρόσβασης και να τους αλλάζουμε τακτικά είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τα δεδομένα μας, δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό – ειδικά όταν έχουμε κυριολεκτικά εκατοντάδες online λογαριασμούς. Θυμάστε για παράδειγμα το λογαριασμό που δημιουργήσατε ενώ πίνατε κρασί και κάνατε τα online ψώνια σας χθες το βράδυ; Ναι, κι αυτός μετράει. Το Sticky Password Premium είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που λειτουργεί σε Mac, Windows, iOS και Android για την παροχή ισχυρών κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας, οι οποίοι διαχειρίζονται με έναν μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης. Εσείς απλά πρέπει να θυμάστε έναν πολύ σύνθετο κωδικό πρόσβασης και αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα.

Επιλέξτε μεταξύ του cloud ή του τοπικού αποθηκευτικού χώρου για τους κωδικούς πρόσβασης, συμπληρώστε αμέσως τις online φόρμες και συνδεθείτε αυτόματα σε αναγνωρισμένους ιστότοπους.

Συνήθως μια συνδρομή εφόρου ζωής για το  Sticky Password Premium είναι $ 149.99, αλλά μπορείτε να το πάρετε τώρα για $ 29.99 ή 80 τοις εκατό από την αρχική του τιμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS