ΑρχικήinetΤο InvizBox 2 προσφέρει απλή, ασφαλή διαδικτυακή προστασία

Το InvizBox 2 προσφέρει απλή, ασφαλή διαδικτυακή προστασία

Αν κάθε φορά που μπαίνεται στο διαδίκτυο, ανησυχείτε για το πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά σας δεδομένα, τότε ίσως το InvizBox 2 να είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

ασφαλή

Μια ομάδα προγραμματιστών με έδρα το Δουβλίνο, παρουσίασε μια νέα συσκευή που αφορά στη διαδικτυακή ασφάλεια και ονομάζεται Invizbox 2. Η συσκευή βασίζεται σε προηγούμενο σχεδιασμό της ομάδας και έχει δημιουργηθεί με στόχο την παροχή μιας απλής στη χρήση λύσης, για την ασφάλεια της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο.

Το InvizBox 2, αυτή την εβδομάδα μεταφέρεται στο Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000€, που είναι απαραίτητο προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει την παραγωγή του.

Οι δωρεές για το Invizbox 2 ξεκινούν από 59€. Αν όλα πάνε καλά και η εκστρατεία του στο Kickstarter είναι επιτυχής, η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018.

“Το InvizBox 2 και το InvizBox 2 Pro, σας επιτρέπουν να «ασφαλίσετε» κάθε επίσκεψή σας στο Διαδίκτυο, προσφέροντάς σας παράλληλα την ταχύτητα και την ευκολία που σας αξίζει. Συνδέστε το στο ρούτερ του σπιτιού σας και είναι έτοιμο. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Μετά από αυτό θα μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από το WiFi και όλες οι περιηγήσεις σας θα είναι κρυπτογραφημένες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε. Έχουμε ήδη 2 επιτυχημένα προϊόντα που χρηματοδοτήθηκαν από διάφορους δωρητές, και παραδόθηκαν σε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας.

Το InvizBox 2 θα προστατεύσει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας χωρίς συμβιβασμούς. Μπορείτε απλά να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο, την έξυπνη τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλετε μέσω WiFi ή gigabit Ethernet. Κάθε συσκευή στο σπίτι σας μπορεί τώρα να είναι ασφαλής.

Μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας Kickstarter , για να δείτε μια πλήρη λίστα όλων των διαθέσιμων δωρεών, καθώς και όλων των προδιαγραφών του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS