ΑρχικήinetΤι καινούριο φέρνει η νέα ενημέρωση του Apple Music App για Android

Τι καινούριο φέρνει η νέα ενημέρωση του Apple Music App για Android

Αμέσως μετά την απελευθέρωση του νέας σημαντικής ενημέρωσης λογισμικού iOS 11 υποστηριζόμενη για iPhone, iPad και iPod touch, η Apple κυκλοφόρησε μια ακόμα ενημέρωση για το Apple Music app για Android φέρνοντας ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.Apple Music app

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, υπάρχει μια εφαρμογή Apple Music για συσκευές Android και η τελευταία έκδοση που έφτασε σήμερα στο Google Play Store υποσχέθηκε να προσθέσει μερικές δροσερές νέες προσθήκες μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε τη λειτουργικότητα της φωνητικής αναζήτησης και του πρόσφατου παιχνιδιού widget που σας δείχνει την πιο πρόσφατη μουσική που ακούσατε.

Το ενημερωμένο Apple Music app για Android εισάγει επίσης νέες δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να ανακαλύπτουν μουσική με τους φίλους τους δημιουργώντας ένα προφίλ από το υπάρχον λογαριασμό τους σε Facebook ή Twitter. Ουσιαστικά, θα μπορείτε να ακολουθείτε τους φίλους σας στις μουσικές τους επιλογές και να μοιράζεστε μαζί τους τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Πως θα ενεργοποιήσετε την λειτουργία αυτή; Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home ή πείτε” Ok Google ” για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή καλλιτεχνών, άλμπουμ και τραγουδιών στο Apple Music. Μέσω του νέου προφίλ μπορείτε να μοιράζεστε όλες τις επιλογές σας με τους φίλους σας.

Μια ακόμη νέα δυνατότητα της ενημέρωσης επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν μια νέα αναζήτηση ή να μεταβαίνουν γρήγορα στο ραδιόφωνο κρατώντας πατημένο  το εικονίδιο Apple Music.

Να σημειώσουμε ότι διάφορες άλλες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων έχουν προστεθεί σε αυτή την έκδοση.

Το  Apple Music 2.2.0 για Android είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή από το Google Play Store και μπορεί να εγκατασταθεί σε τηλέφωνα ή tablet με Android 4.3 ή νεότερη έκδοση τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS