ΑρχικήinetΗ Google λανσάρει ένα Pixelbook με τιμή $1,199

Η Google λανσάρει ένα Pixelbook με τιμή $1,199

Η Google δεν έχει τελειώσει με την σειρά Pixel των Chromebook και αποφάσισε να την επαναφέρει με την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου που ονομάζεται Pixelbook.

Παρά την υψηλή ποιότητα των φορητών υπολογιστών Google Pixel, η εταιρεία αποφάσισε να τερματίσει αυτή τη σειρά προϊόντων. Ήταν πολύ ακριβό, και ποτέ δεν υπήρχαν αρκετά από αυτά σε stock.

Για κάποιο διάστημα, φαινόταν ότι η Google τελείωσε με την σειρά  Pixel και οι άνθρωποι προχώρησαν. Εν πάση περιπτώσει, όλες οι συσκευές τύπου Chromebook φαίνεται να έχουν εξέλθει από το προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι πολλοί κατασκευαστές hardware είχαν εξαιρετικές τιμές γι’ αυτές.

Από την εμφάνιση του, το νέο Pixelbook από την Google πρόκειται να είναι μια λύση 2 σε 1 με ένα pen, το οποίο έχει νόημα δεδομένου του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται. Με αυτό το πνεύμα, το Pixelbook θα φτάσει σε τρεις παραλλαγές, οι οποίες είναι 128GB ($ 1,199), 256GB ($ 1,399) και 512GB ($ 1,749).

Το γεγονός ότι η οθόνη μπορεί να είναι ξεχωριστή από το πληκτρολόγιο και χρησιμοποιείται ως tablet είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα, αν και συνήθως σημαίνει ότι θα είναι επίσης λίγο βαριά. Η αναφορά στο droid-life.com αναφέρει επίσης ότι το pen δεν είναι ακριβώς φτηνό.

Εάν θέλετε να πάρετε αυτό το ωραίο pen θα πρέπει να δώσετε άλλα $ 99. Οι τιμές από ότι καταλάβατε και εσείς είναι αρκετά τσιμπημένες . Εάν η Google ήθελε να κρατήσει τη γραμμή Pixel ή να αποκτήσει κάποιους νέους πελάτες, αυτό σίγουρα δεν είναι ο τρόπος να το κάνει.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με το επίσημο λανσάρισμα, αλλά αναμένεται να φτάσει μαζί με το Pixel 2 και το Pixel 2 XL στις 4 Οκτωβρίου. Και αυτή είναι η ημερομηνία λανσαρίσματος κατά την οποία οι πελάτες θα μπορούν να το αγοράσουν online.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS