ΑρχικήinetiPhone 8: παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου

iPhone 8: παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου

Η αναμονή τελείωσε: Η Apple θα ανακοινώσει το επόμενο iPhone της (iPhone 8) στις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Το timing πάντως φαίνεται να συμβαδίζει με τις συνηθισμένες ανακοινώσεις του iPhone στα μέχρι σήμερα event της Apple. Αυτή τη φορά όμως, η εταιρεία αναφέρει ότι θα αποκαλύψει τρεις συσκευές. iPhone 8

Η μια θα είναι το σχεδόν χωρίς home button iPhone 8 που έχουμε ακούσει τόσα πολλά, ενώ οι άλλες δύο συσκευές θα είναι πιθανό να είναι το iPhone 7s και 7s Plus, με λιγότερες ριζοσπαστικές αλλαγές στον σχεδιασμό.

Το iPhone 8 αναμένεται να κοστίζει πάνω από 1000 δολάρια σε ορισμένες διαμορφώσεις, πιθανώς λόγω της υπερ-τιμολόγησης δαπανών για την κατασκευή της οθόνης του, αλλά και για το γεγονός ότι η Apple θα προσπαθήσει να είναι μία από τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιούν την ασύρματη φόρτιση.

Θα διαθέτει προηγμένη αναγνώριση προσώπου για να αντισταθμίσει την έλλειψη αναγνωριστικού αφής στο μπροστινό μέρος, αν και ορισμένοι περιμένουν ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μετακινηθεί στο κουμπί της τροφοδοσίας.

Και οι τρεις συσκευές αναμένεται να συμπεριλαμβάνουν κάποια μορφή ασύρματης φόρτισης.

Όπως επισημαίνει η WSJ, η Apple αρχίζει συνήθως να πωλεί τις συσκευές της περίπου 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά η Apple θα καθυστερήσει λίγο με την διάθεση του high end iPhone 8.

Η Apple αναμένεται επίσης να αποκαλύψει ένα Apple Watch με ένα chip LTE, που θα μπορούσε πιθανότατα να του επιτρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από από το smartphone, καθώς και ένα 4K Apple TV box.

Κάποιες διαρροές υποδεικνύουν ακόμη ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μια πραγματική τηλεόραση 60 ιντσών. Καλό θα ήταν όμως να μην τα πιστεύουμε όλα, μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Θα μπορούσε πολύ άνετα να πει κάποιος ότι θα κυκλοφορήσει και το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα της Apple….

Έτσι κι αλλιώς, λίγες μέρες έμειναν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS