ΑρχικήinetiPhone 8: Θα είναι πολύ ακριβό για τους περισσότερους

iPhone 8: Θα είναι πολύ ακριβό για τους περισσότερους

Το iPhone 8 θα είναι μια αρκετά ακριβή συσκευή, αφού εκτιμήσεις δείχνουν μια τιμή εκκίνησης στα 999 δολάρια, και οι αναλυτές προειδοποιούν ότι λίγοι θα ξοδέψουν τόσα πολλά για ένα νέο τηλέφωνο.

Ο Mark Moskowitz της Barclays εξήγησε σε ένα σημείωμα του, προς στους επενδυτές ότι μόνο το 18 τοις εκατό των αγοραστών που επιθυμούν iPhone μπορεί να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 1.000 δολάρια για το νέο μοντέλο, επισημαίνοντας ότι υπάρχει πιθανότητα η Samsung να επωφεληθεί από αυτό, προσελκύοντας πελάτες που αναζητούν μια high end συσκευή σε πιο προσιτή τιμή.iPhone 8

“Ανησυχούμε για την Apple, γιατί θα πρέπει να ανταποκριθεί στις σημαντικές προσδοκίες των επενδυτών της μετά την αναμενόμενη κυκλοφορία τριών νέων συσκευών iPhone το Σεπτέμβριο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο δύσκολο αν πούμε ότι μόνο το 18% των δυνητικών αγοραστών του iPhone είναι διατεθειμένο να ξοδέψει 1.000 + δολάρια για μια νέα συσκευή (Wireless Subscriber Survey, 08/09/17)”, εξηγεί ο αναλυτής.

Επιπλέον, ο αναλυτής εκτιμά ότι περισσότεροι πελάτες θα μπουν στον πειρασμό να μεταβούν στην αγορά μεσαίας κλίμακας, κυρίως λόγω των μοντέλων που αναπτύσσονται από Κινέζικες εταιρείες που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς, όπως η Huawei, η Oppo και η Vivo.

Ο αναλυτής αναφέρει ναι μεν ότι οι νέες συσκευές της Samsung θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την υψηλή τιμή του iPhone 8, αλλά τόσο το Galaxy S8 όσο και το Note 8 είναι επίσης πολύ ακριβά και πλησιάζουν πολύ στην τιμή της Apple.

To πρόσφατo Galaxy Note 8 της Samsung θα είναι διαθέσιμο από 929 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η τιμολόγηση θα ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία, με την T-Mobile, για παράδειγμα, να διαθέτει την συσκευή για 930 δολάρια, ενώ η Verizon θα το κυκλοφορήσει στα 960.

Ταυτόχρονα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη, αφού υπάρχουν πολλοί που θεωρούν το νέο iPhone, απαραίτητο για την προβολή τους προς τα έξω…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS