ΑρχικήinetHTC U11: Ποιο είναι το αποτέλεσμα του test ανθεκτικότητας του;

HTC U11: Ποιο είναι το αποτέλεσμα του test ανθεκτικότητας του;

Το HTC U11 ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο και αποτελεί μια συσκευή που φέρνει πολλές νέες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά στην σειρά της. Το smartphone λοιπόν υποβλήθηκε πρόσφατα σε μια διεξοδική δοκιμή ανθεκτικότητας από το JerryRigEverything.HTC U11

Η ανθεκτικότητα του HTC U11 δοκιμάστηκε από μια σειρά προκλήσεων που περιλάμβανε ξύσιμο και έκθεση της συσκευής σε υψηλή θερμότητα. Το HTC U11 έρχεται με επίστρωση Gorilla Glass 5 στην κορυφή της οθόνης και η δοκιμή γρατσουνιών υποδεικνύει ότι η οθόνη έχει γρατσουνιστεί στο επίπεδο 6 ακριβώς όπως το iPhone 7 και Galaxy S8.

Η δοκιμή ανθεκτικότητας αποκάλυψε ότι τα κλειδιά και τα κέρματα δεν δημιουργούν καμία ζημιά στην οθόνη αλλά μικρά σωματίδια άμμου θα μπορούσαν να το χαράξουν. Το fingerprint touch καταστρέφεται πιο δύσκολα από την υπόλοιπη οθόνη παρά το γεγονός ότι έχει την ίδια γυαλιστερή αίσθηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά την υπερβολική ζημιά που υπέστη το κινητό, ο σαρωτής εξακολουθεί να διαβάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα χωρίς να αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες. Η μπροστινή κάμερα είναι καλυμμένη από το γυαλί και προστατεύεται καλά. Ο φακός στο πίσω μέρος δεν έχει πλαστική επικάλυψη και είναι αρκετά ανθεκτικός στις γρατσουνιές.

Τα πλευρικά πλήκτρα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και χρειάζεται κάποια δύναμη για να καταστραφούν. Το χαρακτηριστικό συμπίεσης φαίνεται να συνεχίζει να λειτουργεί παρά τις γρατζουνιές. Η δοκιμή θερμότητας απέδειξε ότι χρειάστηκαν 8 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν μαύρα τα εικονοστοιχεία  αλλά τα καλά νέα είναι ότι η οθόνη ανάκαμψε εντελώς πολύ σύντομα.

Η δοκιμή λυγίσματος αποκάλυψε ένα από τα κύρια ελαττώματα του  HTC U11. Το χαρακτηριστικό συμπίεσης απαιτούσε το τηλέφωνο να έχει εύκαμπτη χωρητικότητα, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Η δοκιμή έδειξε ότι το τηλέφωνο λυγίζει σημαντικά και τελικά ραγίζει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS