ΑρχικήinetΈρχεται η λεπτότερη θήκη-μπαταρία για iPhone 7

Έρχεται η λεπτότερη θήκη-μπαταρία για iPhone 7

Αν είστε χρήστης iPhone 7 και αναζητάτε μια εξαιρετικά λεπτή θήκη, που μπορεί να προσθέσει μέχρι και διπλάσιο χρόνο ζωής μπαταρίας στο κινητό σας, ίσως ενδιαφέρεστε για μια νέα θήκη iPhone που ονομάζεται Omni και είναι δημιούργημα της Idlehands.

θήκη-μπαταρία

Η θήκη Omni έχει ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα μέσω του δικτυακού τόπου Kickstarter crowdfunding και είναι τώρα διαθέσιμη για υποστήριξη με δωρεές που ξεκινούν από $ 39, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2017.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι το iPhone 7 είναι ένα από τα σπουδαιότερα κινητά τηλέφωνα που έχουν φτιαχτεί, ωστόσο για τους περισσότερους χρήστες η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μείζονος σημασίας. Η ανάπτυξη μιας θήκης-μπαταρίας για το τηλέφωνο ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη. Ωστόσο, όλες οι θήκες- μπαταρίες που έχουμε δει έως τώρα δεν υποστηρίζουν τη θύρα lighting ή εάν διαθέτουν μία τέτοια θύρα, δεν λειτουργούν για συγχρονισμό δεδομένων ή ακρόαση μουσικής.

Θεωρήσαμε ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Έτσι δημιουργήσαμε την Omni. Μια θήκη-μπαταρία για iPhone 7 με μια πλήρως λειτουργική υποδοχή lighting, που σας επιτρέπει να κάνετε ό, τι θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα, να ακούσετε μουσική, να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και τη θήκη. Για να την κάνουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένη, έχουμε συμπεριλάβει και ασύρματη φόρτιση.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ power bank για να κρατήσετε το τηλέφωνό σας φορτισμένο, τότε γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος που πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας και ενδεχομένως να το ξεχάσετε ή να το χάσετε, για να μην αναφέρουμε τα επιπλέον καλώδια. Η θήκη-μπαταρία που σας προσφέρουμε εμείς, παρέχει πρόσθετες ώρες μπαταρίας 2800 mA για περισσότερο από το διπλασιασμό της ισχύος του τηλεφώνου σας, μειώνοντας έτσι σημαντικά την πιθανότητα να βρεθείτε κάπου χωρίς τηλέφωνο.”

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα θήκη Omni.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS