ΑρχικήUpdatesΤο Windows Phone πληκτρολόγιο έρχεται σε Windows 10 PCs

Το Windows Phone πληκτρολόγιο έρχεται σε Windows 10 PCs

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης Windows 10 Fall Creators Update είναι το βελτιωμένο πληκτρολόγιο αφής, το οποίο κατασκευάστηκε μέσω SwiftKey τεχνολογίας.Windows 10

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η Microsoft φέρνει το Windows Phone πληκτρολόγιο σε Windοws 10 υπολογιστές χρησιμοποιώντας κάποιες βελτιώσεις του SwiftKey, την εφαρμογή που αγόρασε η εταιρεία πέρσι και είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στα  Android και iOS.  

Αν και η Microsoft έχει επικριθεί συχνά επειδή δεν έφερε το  SwiftKey στα Windows Phone, η εταιρεία φαίνεται να έχει διαφορετικό σχέδιο. Θα συνδυάσει το SwiftKey με το εξαιρετικά προηγμένο πληκτρολόγιο WordFlow προσφέροντας έτσι μια ισχυρή λύση που περιλαμβάνει ακριβείς προβλέψεις και διορθώσεις κειμένου, υποστηρίζοντας παράλληλα μια ταχύτερη πληκτρολόγηση.

Δημοσίευση στο Twitter αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιείται η λειτουργία ταλάντωσης σε Windοws 10 υπολογιστές επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Microsoft σκοπεύει να δημιουργήσει μια παρόμοια εμπειρία με τα Windows phones.

To νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να ονομαστεί Expressive Input και θα συνοδεύεται από στυλό, πράγμα που σημαίνει ότι οι Surface χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το Surface Pen εναλλακτικά.

Το πιο πιθανό είναι το πληκτρολόγιο να φτάσει σε μορφή προεπισκόπησης στα επερχόμενα build της Microsoft για  Windοws 10 ως μέρος του προγράμματος Windows Insider. Από την άλλη πλευρά η ομάδα παραγωγής θα είναι σε θέση να το λάβει μαζί με την κυκλοφορία του Windows 10 Fall Creators Update η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο.

Σε άλλα νέα, δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με άλλες πιθανές βελτιώσεις του πληκτρολογίου των Windows 10 Mobile καθώς οι υπολογιστές αποτελούν το επίκεντρο την προσοχής. Το νέο πληκτρολόγιο αφής απευθύνεται σε συσκευές με οθόνη αφής και δεδομένου ότι οι 2-in-1 υπολογιστές αυξάνονται, η Microsoft βρήκε μια καλή ευκαιρία  να βελτιώσει τα Windows 10.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS