ΑρχικήUpdatesΤο SwiftKey Android πληκτρολόγιο αναβαθμίζεται!

Το SwiftKey Android πληκτρολόγιο αναβαθμίζεται!

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για το SwiftKey Android πληκτρολόγιο η οποία έρχεται με πολλές ευχάριστες αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και ενός πακέτου με γλώσσες που πιθανώς να μην γνωρίζατε καν την ύπαρξη τους.SwiftKey Android SwiftKey Android SwiftKey Android

Η νέα έκδοση  6.5.3.35 SwiftKey για Android θα υποστηρίζει συνολικά 150 γλώσσες μαζί με δίγλωσση αυτόματη διόρθωση που θα κάνει παιχνιδάκι την πληκτρολόγηση δύο γλωσσών ταυτόχρονα.

Με αυτή την ενημέρωση η Microsoft ουσιαστικά παρουσιάζει την υποστήριξη 12 νέων γλωσσών όπως παραδείγματος χάρη Venda της οποίας το πλήρες όνομα είναι Δημοκρατία της Venda και πρόκειται για μια αφρικανική χώρα η οποία διαθέτει δύο επίσημες γλώσσες: τα αγγλικά και τη Venda. Επομένως, οι κάτοικοι της Venda με την ενημερωμένη έκδοση του SwiftKey μπορούν πλέον να συνομιλούν στην μητρική τους γλώσσα ειδικά όταν δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την αγγλική ως προεπιλογή.

Πέρα όμως από την προσθήκη νέων διαλέκτων η νέα ενημέρωση θα φέρει διορθώσεις σφαλμάτων αλλά είναι εμφανές ότι η προσοχή όλων έχει στραφεί στις καινούριες γλώσσες.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε η ενημερωμένη έκδοση του SwiftKey για την ώρα απευθύνεται αποκλειστικά για Android αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει στις IOS συσκευές πολύ σύντομα. Δυστυχώς, τα Windows phones δεν διαθέτουν SwiftKey παρόλο που η Microsoft πέρσι αγόρασε  την μητρική εταιρεία και απελευθερώνει συνέχεια νέες ενημερώσεις για ένα από τα καλύτερα πληκτρολόγια μέχρι στιγμής.

Κρίνεται αναγκαίο οι χρήστες της εφαρμογής να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν την νέα έκδοση SwiftKey για Android για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες.

Το SwiftKey απαιτεί τουλάχιστον Android 4.0.3 αλλά αυτό δεν θα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα δεδομένου ότι οι περισσότερες συσκευές πλέον έχουν ενημερωθεί με τις νέες εκδόσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS