ΑρχικήinetΗ Samsung κατασκευάζει τις OLED οθόνες του iPhone 8

Η Samsung κατασκευάζει τις OLED οθόνες του iPhone 8

Η Samsung Display ετοιμάζεται για την παραγωγή OLED οθονών για την επόμενη γενιά iPhone της Apple εφόσον σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά η Cupertino έχει ήδη εγκρίνει τα πρωτότυπα panels.OLED

Η Samsung έχει ήδη απευθυνθεί σε συνεργάτες για την παραγγελία εξαρτημάτων και υλικών για την διαδικασία κατασκευής οθονών OLED  ενώ η Cupertino αναφέρει ότι έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια μονάδες. Επειδή λοιπόν δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί πρωτοσέλιδο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αληθεύει κιόλας.

Σύμφωνα με τους όρους συμφωνίας, η Samsung θα κατασκευάσει περίπου 10 εκατομμύρια οθόνες κάθε μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι το Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή η Apple εγκαινιάσει το iPhone νέας γενιάς, περίπου 30 εκατομμύρια μονάδες θα πρέπει να είναι έτοιμες προς πώληση.  

Η οθόνη δεν θα είναι καμπυλωτή, όπως την συναντάμε στο Samsung Galaxy S8, καθώς η Apple τις θεωρεί χαμηλής λειτουργικότητας οπότε επιλέγει μια εύκαμπτη ΟLED οθόνη για την κάλυψη του μπροστινού σώματος. Αν και οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί τη δεδομένη στιγμή, η Apple σκοπεύει να προσφέρει μια αναλογία οθόνης παρόμοια με εκείνη του Galaxy S8.

Αυτό με την σειρά του υποδουλώνει κάποιες βελτιώσεις στο σχεδιασμό καθώς το iPhone διαθέτει μικρότερα bezels και κανένα home button.

Το iPhone 2017 το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα θα είναι το πρώτο iPhone με OLED οθόνη.

Απ’ ότι φαίνεται, η Apple σκοπεύει να μεταβεί για τα καλά στις ΟLED οθόνες από το επόμενο έτος. Μάλιστα, φήμες υποστηρίζουν ότι η εταιρεία αναζητά ήδη νέους συνεργάτες για την επόμενη γενιά iPhone καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι προμηθευτές της έχουν την παραγωγική ικανότητα να καλύψουν την ζήτηση για το νέο μοντέλο.   

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS