ΑρχικήinetMoto Z2 Play: Πιο λεπτό αλλά με μικρότερη μπαταρία

Moto Z2 Play: Πιο λεπτό αλλά με μικρότερη μπαταρία

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Motorola ανακοίνωσε το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Moto Z2 σειράς σε συνδυασμό με πολλά  Moto Mods και αξεσουάρ. Ο λόγος για το Moto Z2 Play η  unlocked έκδοση με εσωτερική αποθήκευση 64GB του οποίου πωλείται στην τιμή των 500 δολαρίων.Moto Z2 Play

Το νέο smartphone έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το προκάτοχο του, το Moto Z Play, αλλά αυτή τη φορά συνοδεύεται από λεπτότερο σώμα και μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας. Συγκεκριμένα, το Moto Z2 Play είναι πάχους 6mm, σε σύγκριση με τα 7mm του προηγούμενου μοντέλου και έρχεται με μια μπαταρία 3.000mAh η οποία έχει τριάντα ώρες διάρκεια ζωής λιγότερες δηλαδή από τις 50 ώρες που πρόσφερε το Moto Z Play. Η μπαταρία μπορεί να φορτίζει έως και  8 ώρες ισχύος μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Το μέγεθος της οθόνης παραμένει το ίδιο, 5,5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16: 9 και ανάλυση 1080 x 1920 pixel. Η Motorola τονίζει ότι το νέο της smartphone έρχεται με υδατοαπωθητική νανο-επίστρωση η οποία διασφαλίζει ότι το νερό δεν εισχωρεί στις εσωτερικές συνιστώσες κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Επιπλέον, το κινητό διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο κουμπί δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, με μεγαλύτερο ελλειπτικό σχήμα και μια προεξέχουσα κάμερα στο πίσω μέρος. Θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 626 επεξεργαστή.

Η χωρητικότητα RAM ανέρχεται σε 3GB ή 4GB, ενώ η εσωτερική αποθήκευση διατίθεται σε δύο επιλογές, είτε 32GB είτε 64GB. Στο Moto Z2 Play συναντάμε μια κύρια κάμερα με αισθητήρα 12MP αυτόματης εστίασης και διάφραγμα f / 1,7 καθώς και μια δευτερεύουσα 5MP, με διάφραγμα f / 2,2 και διπλό LED flash. Θα τρέχει σε Android 7.1.1 Nougat και θα διαθέτει και υποδοχή ακουστικών  3,5 χιλιοστών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS