ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες των Moto Z2 Force και Moto Z2 Play

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Moto Z2 Force και Moto Z2 Play

Η Motorola εργάζεται για τους διαδόχους των smartphones της Moto Z του περασμένου έτους και φαίνεται ότι διέρρευσαν εικόνες των επερχόμενων τηλεφώνων. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το Moto Z2 Force και το Moto Z2 Play δίπλα στα μοντέλα του περασμένου έτους στη σειρά Moto Z.

force

Τα επερχόμενα κινητά τηλέφωνα Μoto Z2 θα έχουν το ίδιο μέγεθος με τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς στην ίδια σειρά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η συμβατότητα με τα Moto Mods.

Τα τηλέφωνα φαίνεται να διαθέτουν design αρκετά παρόμοιο με το Moto Z Force και το Moto Z Play του περασμένου έτους, με την εξαίρεση ότι το Moto Z2 Force έρχεται τώρα με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας και ένα μαύρο μπροστινό πάνελ. Το Moto Z2 Play που απεικονίζεται στην εικόνα φαίνεται να έχει ένα λευκό μπροστινό πάνελ και μια κάμερα ενός φακού στο πίσω μέρος.

Και στις δύο συσκευές, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη, ενώ το φλας LED εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες. Η δεύτερη εικόνα δείχνει το Moto Z2 Play δίπλα στο Moto Z του περασμένου έτους και το Moto Z Play, αποκαλύπτοντας μικρές διαφορές όσον αφορά τον σχεδιασμό της πίσω κάμερας.

Οι φήμες υποδηλώνουν ότι το Moto Z2 Fοrce θα έχει οθόνη Quad HD ShatterShield 5,5 ιντσών και θα τρέχει την πλατφόρμα Snapdragon 835 της Qualcomm, ενώ το Moto Z2 Play θα διαθέτει οθόνη 10 ιντσών 5,5 ιντσών και θα τρέχει το πρόσφατα ανακοινωμένο chipset Snapdragon 626. Για προφανείς λόγους που σχετίζονται με την απόδοση, το Moto Z2 Fοrce θα έχει υψηλότερη τιμή σε σχέση με το Z2 Play.

Η ημερομηνία 8 Ιουνίου είναι ορατή στη οθόνη και των δύο smartphones, γεγονός που υποδηλώνει ότι το λανσάρισμα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, η Motorola δεν αποκάλυψε τίποτα για το πότε θα ανακοινωθούν τα τηλέφωνα, οπότε θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε. Μια άλλη διαφορά με τα μοντέλα του προηγούμενου έτους είναι το γεγονός ότι το Moto Z2 Fοrce ενδέχεται να μην πωλείται αποκλειστικά στην Verizon, καθώς οι T-Mobile και Sprint θα μπορούσαν επίσης να τα προσφέρουν στους πελάτες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS