ΑρχικήinetEssentials Localization δωρεάν μαθήματα από την Google

Essentials Localization δωρεάν μαθήματα από την Google

Google: Ο εντοπισμός ή Localization είναι ένα ζωτικής σημασίας, αλλά λιγότερο συζητημένος τεχνολογικός τομέας, που μπορεί όμως να οδηγήσει και σε μια πολύ κερδοφόρα καριέρα. Η Goοgle αναγνωρίζοντας τη σημασία του τομέα και για να βοηθήσει νέο κόσμο να εισέλθει στην τεχνολογία, μόλις ξεκίνησε ένα δωρεάν μάθημα στην online πλατφόρμα εκμάθησης Udacity που ονομάζεται Essentials Localization.

H σειρά των έξι μαθημάτων παρουσιάζεται από δύο επαγγελματίες της Google στον εντοπισμό θέσεων και περιλαμβάνει συνεντεύξεις, οδηγούς και κουίζ. Αντιπροσωπεύει μια πολύ καλή και “απαλή” εισαγωγή στον τομέα της τοπικής προσαρμογής.

Σας παρουσιάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί του localization καθημερινά, καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Το μάθημα σας δίνει επίσης μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε από μια καριέρα στον τομέα αυτό.

Μπορείτε να βρείτε τα μαθήματα στο link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης και να διαβάσετε περισσότερα για αυτά στο Blog των Goοgle Developers.

Αν είστε καλά με τις γλώσσες και θέλετε μια δουλειά σε αυτόν τον κλάδο της τεχνολογίας, αλλά δεν θέλετε να είστε απαραιτήτως coder, αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

udacity.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS