ΑρχικήinetΗ LG πρόσθεσε την ευρωπαϊκή έκδοση του G6 στο Bootloader Unlock Tool

Η LG πρόσθεσε την ευρωπαϊκή έκδοση του G6 στο Bootloader Unlock Tool

Η LG έχει προσφέρει το επίσημο εργαλείο ξεκλειδώματος Bootloader για προγραμματιστές εδώ και αρκετό καιρό και η εταιρεία έχει αρχίσει ακόμη να προσθέτει ναυαρχίδες smartphone στη λίστα, συμπεριλαμβανομένων των G5, V10 και V20. Τώρα φαίνεται ότι η LG πρόσθεσε επίσης το G6 στη λίστα.

Bootloader

Η LG πρόσθεσε την ευρωπαϊκή έκδοση του G6 (H870) στο Bootloader Unlock Tool, γεγονός που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές και οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν περισσότερα με τα τηλέφωνα G6 μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τα επίσημα εργαλεία της LG. Το ξεκλείδωμα του Bootloader επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν προσαρμοσμένη ROM στη συσκευή.

Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν το boοtloader θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Android SDK και το ADB σε έναν υπολογιστή, να επαληθεύσουν το IMEI και να δημιουργήσουν ένα κλειδί ξεκλειδώματος για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Η LG μοιράστηκε επίσης όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι χρήστες προκειμένου να ξεκλειδώσουν το bootloader. Η LG ανέφερε ότι το ξεκλείδωμα του boοtloader θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένες συσκευές, γι ‘αυτό και στο εργαλείο περιλαμβάνονται μόνο μερικές παραλλαγές.

Ο bootloader μπορεί να ξεκλειδωθεί επίσημα στο LG G4 για την ευρωπαϊκή αγορά, το LG G5 για την αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και το V20 για την αγορά των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων. Οι χρήστες πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η διαδικασία ξεκλειδώματος του boοtloader ενδέχεται να ακυρώσει την εγγύηση του τηλεφώνου.

Τούτου λεχθέντος, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου θα απενεργοποιήσει ορισμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας DRM που απαιτείται από ορισμένες εφαρμογές για να λειτουργήσει. Η διαδικασία μπορεί επίσης να καταστήσει τη συσκευή ευάλωτη και δεν μπορεί να ανακληθεί.

Η LG κυκλοφόρησε το G6 νωρίτερα αυτό το έτος και έρχεται με μια οθόνη FullVision 5,7 ιντσών με αναλογία εικόνας 18: 9 και μπαταρία 3.300 mAh μέσα στο Quick Charge 3.0. Διαθέτει επίσης 4GB μνήμης RAM και εκτελεί την πλατφόρμα Snapdragon 821 της Qualcomm. Το τηλέφωνο προσφέρεται με εσωτερική αποθήκευση 32 ή 64 GB, δύο αισθητήρες 13MP στο πίσω μέρος και ένα μπροστινό αυτόματο shooter 5MP. Έρχεται με μεταλλικό και γυάλινο σώμα, μαζί με προστασία από νερό και σκόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS