ΑρχικήReviewsΗ Sony λανσάρει τα Xperia XZ Premium και XA1 Ultra

Η Sony λανσάρει τα Xperia XZ Premium και XA1 Ultra

Η Sony ανακοίνωσε μια σειρά νέων συσκευών κατά τη διάρκεια της φετινής έκδοσης του MWC, αλλά μερικά από αυτά δεν κυκλοφόρησαν σε όλες τις αγορές. Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε τις τιμές και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Xperia XZ Premium, Xperia Touch και Xperia XA1 Ultra.

Sony

Το Sony Xperia XZ Premium θα διατεθεί στις ΗΠΑ από τις 12 Ιουνίου 2017. Το smartphone θα φτάσει για προπαραγγελία στο Amazon και το Best Buy, ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 19 Ιουνίου. Οι χρήστες στις ΗΠΑ λαμβάνουν την ευκαιρία να αγοράσουν το τηλέφωνο ξεκλειδωμένο μέσω των καταστημάτων Amazon, Best Buy, Fry και άλλων εμπόρων λιανικής πώλησης που δεν αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

Επιπλέον, η προτεινόμενη λιανική τιμή της νέας συσκευής θα φτάσει τα $ 799,99. Το τηλέφωνο τρέχει την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 835 και διαθέτει 4GB μνήμης RAM, οθόνη 5,46 ιντσών με ανάλυση 3840 x 2160 pixel και χωρητικότητα μπαταρίας 3.230mAh. το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του είναι ο οπίσθιος αισθητήρας κάμερας 19MP με την τεχνολογία Motion Eye και το 13MP ευρυγώνιο snapper.

ο Xperia XZ Premium είναι η πρώτη οθόνη 4Κ HDR στον κόσμο σε ένα smartphone και έρχεται με προστασία από νερό και σκόνη. Επιπλέον, το smartphone προσφέρεται σε διάφορα χρώματα, όπως το Luminous Chrome, το Deepsea Black και το Bronze Pink και θα υποστηρίξει τα δίκτυα GSM.

Ο διαδραστικός προβολέας Sony Xperia Touch θα κάνει το δρόμο του στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου και θα διατεθεί στην αίθουσα παρουσίασης της Sony Square στην πόλη της Νέας Υόρκης. Θα φέρει μια τιμή λιανικής πώλησης $ 1.699,99.

Οι προ-παραγγελίες για το mid-ranger Xperia XA1 Ultra θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Οι πωλήσεις εντός καταστημάτων θα αρχίσουν στις 2 Ιουνίου, αλλά η Sony δεν αποκάλυψε τη λιανική τιμή για το νέο smartphone. Ακόμα, η συσκευή φέρει μια τιμή  των περίπου 400 δολαρίων στην Ευρώπη και η τιμολόγηση των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι αρκετά παρόμοια.

Το Xperia XA1 Ultra έρχεται με μια οθόνη Full HD 6 ιντσών και μια κύρια κάμερα 23 ΜΡ, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα 16MP μπροστά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS