ΑρχικήReviewsKrita 3.1.4 δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας

Krita 3.1.4 δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας

Οι προγραμματιστές του ισχυρού, δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικού ψηφιακής ζωγραφικής Krita ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Krita 3.1.4.

Η εφαρμογή Krita είναι ένας επεξεργαστής γραφικών που χρησιμοποιεί το Qt 5 και το KDE 5 framework. Το Krita έχει σχεδιαστεί να είναι μια ψηφιακή εφαρμογή ζωγραφικής. Krita 3.1.4

Έχει επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό από λογισμικό όπως το Corel Painter και το SAI. Η εφαρμογή πακετάρει μαζί με κάποιες βασικές λειτουργίες μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις περισσότερες εφαρμογές του είδους του, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δουλεύει τόσο με εικονογράφηση bitmap όσο και με εικονογράφηση διανυσμάτων.

Οι προγραμματιστές της εφαρμογής προσπαθούν επίσης να απλοποιήσουν την αλληλεπίδραση των χρηστών και να επικεντρωθούν σε χαρακτηριστικά που είναι πιο σχετικά με τη ζωγραφική και το σχέδιο.

Το Krita είναι ένα δωρεάν λογισμικό που διανέμεται υπό την GNU General Public License (έκδοση 2). Αρχικά κυκλοφόρησε ως μέρος του KOffice έκδοση 1.4.0, στις 21 Ιουνίου 2005.

Το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει σε περιβάλλοντα Windows (κυκλοφορεί και στο Windows Store), Linux, Mac OSX και για τις δύο αρχιτεκτονικές Χ64 ή Χ86.

Κατεβάστε την εφαρμογή Krita 3.1.4 ανάλογα το λειτουργικό σας από τα download links που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα.

https://krita.org/en/download/krita-desktop/

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS