ΑρχικήReviewsΗ κυκλοφορία του Asus ZenFone AR είναι πλέον γεγονός!

Η κυκλοφορία του Asus ZenFone AR είναι πλέον γεγονός!

H Asus ανακοίνωσε το ZenFone AR, το πρώτο της smartphone με υποστήριξη Tango και Daydream τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους χωρίς όμως να έχει κυκλοφορήσει ακόμα.  Τα κινητά που υποστηρίζουν το Tango της Google δεν είναι πολλά, με τον κατάλογο να περιλαμβάνει το Lenovo Phab 2 Pro.ZenFone AR

Το ZenFone AR παρέχει υποστήριξη για την πλατφόρμα Daydream της Google, μια ακόμα λειτουργία που δεν συναντάμε σε πολλά κινητά. Ενώ, όμως, το ZenFone AR φέρνει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη Tango που εξασφαλίζει δυνατότητα εφαρμογής σε διάφορες δραστηριότητες, το τηλέφωνο δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Asus, Jerry Shen, έριξε πρόσφατα φως στο θέμα και αποκάλυψε ότι το ZenFοne AR θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούλιο. Την αποκλειστικότητα θα έχει η Verizon χωρίς όμως να έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τιμή. Ο Jerry Shen τόνισε ότι η εταιρεία δεν θα χρεώσει την νέα της συσκευή παραπάνω από το Galaxy S8, πράγμα που σημαίνει ότι το ZenFοne AR θα μπορούσε να πωλείται για 800 δολάρια.

Αυτό που καθιστά το ZenFοne AR ιδιαίτερο είναι ο αριθμός των φωτογραφικών μηχανών και οι 3D αισθητήρες. Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμες 100 εφαρμογές Tango και ο αριθμός τους θα αυξηθεί στις άνω των 1.000 μέχρι το επόμενο έτος.

Η διαφορά του  ZenFone AR σε σχέση με το Lenovo Phab 2 Pro είναι ο λεπτότερος και κομψότερος σχεδιασμός του.

Οι τρείς πίσω κάμερες του ZenFοne AR θα φροντίζουν για την παρακολούθηση της κίνησης, την ανίχνευση βάθους και την καταγραφή εικόνων χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα 23MP Sony IMX318. Για να υποστηρίξει το Tango και το Daydream, το ZenFone AR έρχεται με οθόνη Super AMOLED μήκους 5.7 ιντσών με ανάλυση QHD 1440 x 2560 και μνήμη RAM 6GB ή 8GB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS